Az ALDI és a Cafe Frei tovább bővítette együttműködését és exkluzív termékfejlesztésbe fogott, amelynek részleteit és első eredményeit mutatták be a mai napon.
Nincs is jobb egy kiváló burgernél egy tó partján a naplementében, egy harapás a habosra kelesztett, buborékos tésztájú pizzába a városi hőségben, vagy épp egy meleg ramen az esősebb nyári éjszakákon. Az Audi - Dining Guide Top 100 Étteremkalauzban idén kiemelt figyelmet fordítottak az alternatív vendéglátóhelyek tesztelésére, mely egységek egyre erősebben vannak jelen a hétköznapok gasztronómiai kínálatában és nagy népszerűségnek örvendenek.
A Dining Guide kalauzba bekerült alternatív éttermek minőségi comfort foodot kínálnak és biztos pontot jelentenek a vendégek életében, függetlenül attól, hogy levesezőről, hamburgerezőről, nápolyi pizzázóról, gyrosozóról vagy akár kézműves pékségről van szó.
A paletta igen színes, hiszen a pizzától a gyroson és a barbeque-n át a fúziós fogásokig minden megtalálható rajta. A sok izgalmas alternatív hely közül idén az Il Baffo By Avalon emelkedett ki, mely nívós enteriőrjével, a casual lounge-ok hangulatát idéző atmoszférájával jól igazodik a „nappali vendéglátás” műfajához.
A titok nyitja a részben önkiszolgáló, és részben à la carte rendszerben működtetett éttermi koncepció. Az Il Baffo választéka a komolyabb szállodai brunch-ok választékával vetekszik, a kínálat igen széles skálán mozog, így az étterem kimagasló teljesítményét az Étteremkalauz 2023-ban az Év Alternatív Vendéglátóhelye Díjjal ismerte el.
„Minden nap meglepetésre törekszünk. A vendéglátásban, az ízvilágban, a hangulatban. Egyetlen célunk van, hogy a vendégek nálunk minden nap egy nyugodt, sziesztás, olaszos életérzésben töltsék el az étkezéseket és boldogan távozzanak a végén. Az étterembe lépve szinte az első pillanatban tapintható egyfajta laza, vidám és élettel teli atmoszféra, ami az egész helyet átjárjai. Mi ebben élünk, ezt adjuk át” - árulta el Bajusz Gergely gasztronómiai igazgató az Il Baffo by Avalon titkát.
Top10 alternatív vendéglátóhely
- Il Baffo By Avalon Az ÉV ALTERNATÍV VENDÉGLÁTÓHELYE 2023
- Nám – Taste of Asia
- Baba Budapest
- Vaj
- Pizza Kávé Világbéke (Hálózat)
- Őrház BBQ
- Bitang Burger & Coffee Shop
- Tiki Beach Bisztró
- Igen
- Black Sheep Debrecen
Top 10 vidéki alternatív vendéglátóhely
- Il Baffo By Avalon (Miskolc) Az ALTERNATÍV VENDÉGLÁTÓHELYE 2023
- Pizza Kávé Világbéke (Hálózat) (Debrecen–Miskolc)
- Bitang Burger & Coffee Shop (Alsóörs)
- Tiki Beach Bisztró (Zamárdi)
- Black Sheep (Debrecen)
- Kalóz (Balatonudvari)
- Déli Part Woodfired BBQ (Siófok)
- Panificio Il Basilico (Szentendre)
- Cvekedli Tésztabár (Nyíregyháza)
- Buborék (Csopak)
A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.
Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.
Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.
Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.
-
Folytatódik az árcsökkentési program a Lidlben: mutatjuk, milyen akciók érkeztek
A magyar vásárlók különösen árérzékenyek, még mindig megnézik, hogy mire, mennyit költenek.
-
Erre most még kevesen gondolnak, amikor hitelt vesznek fel
Fáy Zsolttal, a MagNet Bank elnökével beszélgettünk.
-
Videó: bejutottunk a SPAR üzemébe, ahol évi 20 millió kg húst dolgoznak fel
Jelenleg több mint 360 ember dolgozik az üzemben.
-
Élethelyzetek, amiben kivédhető az anyagi kockázat (x)
Az elmúlt években különösen sok elbizonytalanító körülménnyel kellett szembenéznünk.