Együtt a MOL és az OTP: újabb piacon tarolhatnak

Pénzcentrum
2013. október 16. 11:55

Az ország legnagyobb hálózattal és felhasználóval rendelkező törzsvásárlói programja jöhet létre a Multipont Program kibővítésével - állítja a programot alapító OTP Bank és a Mol.

Komoly hatással lehet a hazai törzsvásárlói kártya-piacra, hogy átalakul az OTP Bank és a MOL által alapított Multipont Program. Amint az a Multipont szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, mintegy ezer elfogadóhelyével októbertől ez lehet a legnagyobb hálózattal rendelkező törzsvásárlói program.

Mint azt a Pénzcentrum.hu kérdésére Piry László, a MOL-csoport kiskereskedelmi ügyvezető igazgatója elmondta, a felhasználók száma jelenleg kevesebb, mint 500 ezer fő, a tervek szerint azonban ez a szám - a növekedés ütemétől függően - a 2 milliót is elérheti/meghaladhatja.

A program legfontosabb változása, hogy míg eddig csak OTP Multipont bankkártyákkal lehetett pontokat gyűjteni, és beváltani, a jövőben megjelennek a partnerek által kibocsátott ingyenes törzsvásárlói kártyák is - mondta el Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese. A növekedést részben az új partnerek (bauMax, Extreme Digital) bekapcsolódásával tervezik elérni.

Az átalakulás fontos eleme, hogy a MOL saját törzsvásárlói programját is a Multipont Programba integrálja. Piry László elmondta: a MOL törzsvásárlói programján eddig összegyűjtött pontok 2013. december 31-ig átvezethetők az új kártyára, és így az új programban is felhasználhatók.

NEKED AJÁNLJUK
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 4. 16:10