11 °C Budapest

Van Smart kártyád? A te pontjaid is elúszhatnak

Pénzcentrum
2013. május 30. 15:09

Bár pontos számok nincsenek, valószínűleg tízezreket érint, hogy péntek éjfélkor érvénytelenítik az egyik legnépszerűbb hazai pontgyűjtő-rendszer régen használt kártyáit, és törlik az azokon szereplő pontokat.

Május utolsó napján érvényteleníti a Shell a régen használt Smart klubkártyákat, és törli az azokon lévő pontokat. A 2009. december 31 előtt gyűjtött és 2013. május 31-ig felhasznált pontok 2013. május 31-én éjfélkor törlődnek, illetve azok a ClubSmart kártyák, amelyekkel egyetlen érvényes tranzakciót sem hajtottak végre 2011. december 31 és 2013. május 31. között, szintén 2013. május 31-én éjfélkor érvénytelenítésre kerülnek - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t a Shell. Azt ugyanakkor nem árulták el, pontosan mennyi kártyáról és pontról van szó, ezek ugyanis bizalmas üzleti információt képeznek.

A társaság tapasztalatai szerint a vásárlók jobban érdeklődnek a pontbeváltás iránt és töltőállomásainkat is gyakrabban látogatják annak érdekében, hogy megőrizzék ClubSmart hűségprogram tagságukat.

Ha tehát az utolsó tranzakciónk 2011. december 31. előtt volt, még bő egy napunk van arra, hogy gyűjtsünk vagy váltsunkn be Smart pontokat (például a benzinkutakon). Már egy tranzakcióval is elkerülhetjük kártyánk érvénytelenítését. Ha a kártyájnkon 2009. december 31. előtt gyűjtött, de be nem váltott pontjai vannak, egyszerűen váltsuk be pontjainkat.

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?