3 °C Budapest

Címke: végkiárusítás (21 cikk)

MTI | 2013. szeptember 4. 13:33

Kész, vége: felszámolják a német barkácsmultit

Nem sikerült befektetőt találni a német Praktiker AG megmentésére, ezért felszámolják a céget - írta szerdán a Die Welt című német lap az online kiadásában.

Pénzcentrum | 2012. december 19. 05:32

A magyar áruházlánc tragédiája: mindennek vége

Körvonalazódni látszik a Bricostore barkácslánc kivonulásának menetrendje. Az biztos, hogy december 31-e után már egyetlen magyarországi üzletüket sem találjuk majd nyitva.

Pénzcentrum | 2012. december 4. 17:17

Bricostore: keseregnek a dolgozók, panaszkodnak a vevők

Ahogy arra számítani lehetett, nem megy fájdalommentesen a Bricostore kivonulása Magyarországról. A december végéig működő áruházlánc dolgozói közül sokan csalódottságuknak adnak hangot, a végkiárusítás miatt

Pénzcentrum | 2012. december 2. 17:09

Így nyúlják le a pénzed az ATM-nél, te is pórul járhatsz! - heti összefoglaló

A vásárlással kapcsolatos témákra kapták fel a fejüket ezen a héten leginkább az olvasóink, legyen szó egy üzletlánc bezárásáról, egy új hálózat magyarországi megjelenéséről, bónuszokról, kuponokról, hitelkártyákról, illetve az örök klasszikusról, az ATM-es csalásról. A nagy karácsonyi vásárlási láz közepette próbáltuk felhívni a munkáltatók figyelmét arra, hogy 2013-ban béremelés nélkül is igénybe vehetnek adókedvezményt, és beszámoltunk arról is, mekkora lehet jövőre a minimálbér. Tippeket próbáltunk adni, hogyan jöhetnének ki jobban a háztartások egyre kevesebbet érő jövedelmükből.

Pénzcentrum | 2012. november 28. 17:03

Indul a Bricostore újabb végkiárusítása

Csütörtökön indul a Bricostore újabb végkiárusítási hulláma: még nagyobb kedvezményekkel várják a vevőket a Magyarországról kivonuló barkácslánc boltjai.

Pénzcentrum | 2012. november 25. 17:35

Újabb üzletlánc vonulhat ki Magyarországról - heti összefoglaló

Újabb izgalmas hetet hagyunk magunk mögött, az elmúlt napokban több cikk is a vásárlás/kiskereskedelem/karácsonyi felkészülés témakörében mozgott. Volt szó üzletbezárásról, végkiárusításról, 0 százalékos THM-ről is. Most mutatjuk a 47. hét legérdekesebb témáit - persze nem csak Vásárlás rovatunkból. A teljes írás elolvasásához kattints a címekre!

Orosz Márton | 2012. november 23. 10:03

Bricostore: kezdődik a végkiárusítás, jöhet a roham

Kilenc nap telt el azóta, hogy kiderült, kivonul Magyarországról a Bricostore barkácslánc. Az idő sürgeti a francia tulajdonú üzletláncot, már el is indult a kiárusítás.

Pénzcentrum | 2010. március 23. 16:02

Dubaj: visszavett lakások, csúszások, végkiárusítások aprópénzért

Még éppen csak közvonalazódni látszanak az első negyedév eredményei, de Dubajban továbbra sem derűlátóak az ingatlanpiaci szereplők. A piacon egyre gyakoribb a lakások visszavétele, számos projekt csúszik, vagy felfüggesztésre került, más beruházók pedig - akár jóval áron alul - kiárusítják a meglévő készleteiket, hogy finanszírozni tudják a folyamatban lévő beruházásaikat.