13 °C Budapest

Hol nyaraltak idén a magyar celebek? Csodás és drága utazások...

2009. augusztus 20. 14:02

Magyarországon "hagyományosan" az augusztus huszadikai hétvégével ér véget a nyár. A strandok ugyan még nem zárnak be, és a jó idő is megmaradhat, azonban a nyaralási főszezon végére értünk. Megnéztük, hol is nyaraltak a magyar sztárok.

Vágó István Normandiában töltött felejthetetlen napokat. A kvízkirály az aktív pihenés híve, így feleségével több II. Világháborús csata helyszínét is megtekintették, és körbejárták a világhírű híres Mont-Saint-Michel apátságot is.

A Mont-Saint-Michel apátság(Fotó: Fotolia)


Tatár Csilla Máltán nyaralt, nyelvtanulással egybekötve. A TV2 műsorvezető- riportere két hetet töltött férje nélkül a mediterrán szigeten.

Ördög Nóra, az RTL Klub sztárja Ravennában töltött néhány napot. Barátnőivel utazott az olasz városba, de párja, Nánási Pál fotós nem kísérte el a csapatot.

Laky Zsuzsi most először nyaralt együtt szerelmével, Dietz Gusztávval. A gyönyörű modell nem sportoló párjával kettesben utazott a horvát tengerpartra, hanem szülei és öccse is elkísérték az útra.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea Törökországban pihentek. Az út egy igazi családi üdülés volt, hiszen magukkal vitték kislányukat, Nórit is.

Rodoszi látkép (Fotó: Fotolia)


Katus Attila Rodoszon nyaralt kedvesével. A Szombat esti láz győztesének eseménydúsan telt a nyaralás, megesett, hogy tizenkét méter magasból ugrott fejest az Égei-tengerbe.

Debreczeni Zita és Dukai Regina Egyiptomban töltöttek felejthetetlen napokat. A két barátnőnek annyira jól sikerült az út, hogy már a következő nyaralást tervezik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


További érdekes hírek címlapunkon! Kattints!

 

 

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem