24 °C Budapest

A botrányhős és a miniszterelnök: "Gordon, én rád szavazok!"

2009. május 15. 13:02

A világhírű popsztár, Lilly Allen nemrégiben a nyilvánosság elé tárta politikai nézeteit. A hamarosan Magyarországon is koncertező, botrányairól is híres énekesnő kijelentette: "Gordon Brown, én rád fogok szavazni!"

Lilly Allen úgy látja, a munkáspárti miniszterelnök egy igazán kedves ember. Ő maga pedig egyáltalán nem tudja elképzelni, hogy valaha is a konzervatívokra szavazzon, de -ahogy mondta- azért Boris Johnson, London polgármestere egy igazán "cool" pasi.

A nyáron a Sziget fesztiválon is fellépő énekesnő egyébként nem hibáztatja a miniszterelnököt a válságért. Úgy nyilatkozott, hogy őt egyáltalán nem viseli meg a recesszió, mivel gyakorlatilag soha sincs annyi pénze, hogy komolyabban félretegyen. "Mindig csak vásárolok, és költök, költök, költök"- tette hozzá.


Gyakorlatilag nem telik el hét anélkül, hogy ne röppenne fel valamilyen botrány a 24 éves világsztárral kapcsolatban. Féktelen partik, alkohol-és drogfogyasztás jellemzi a fiatal művésznő életét, szeret kirúgni a hámból, és mindig kész valami újjal és megbotránkoztatóval sokkolni az embereket. Tavaly többször is pucéran fürdőzött a tengerparton, nemrég viszont egy paplanba bugyolálva járta New York utcáit.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ha éppen nincs mivel bekerülnie a hírekbe, előszeretettel szól be mindenféle hírességeknek - nemrég Beckhamék kapták meg tőle a magukét.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 13. szombat
Ida
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem