18 °C Budapest

A botrányhős és a miniszterelnök: "Gordon, én rád szavazok!"

2009. május 15. 13:02

A világhírű popsztár, Lilly Allen nemrégiben a nyilvánosság elé tárta politikai nézeteit. A hamarosan Magyarországon is koncertező, botrányairól is híres énekesnő kijelentette: "Gordon Brown, én rád fogok szavazni!"

Lilly Allen úgy látja, a munkáspárti miniszterelnök egy igazán kedves ember. Ő maga pedig egyáltalán nem tudja elképzelni, hogy valaha is a konzervatívokra szavazzon, de -ahogy mondta- azért Boris Johnson, London polgármestere egy igazán "cool" pasi.

A nyáron a Sziget fesztiválon is fellépő énekesnő egyébként nem hibáztatja a miniszterelnököt a válságért. Úgy nyilatkozott, hogy őt egyáltalán nem viseli meg a recesszió, mivel gyakorlatilag soha sincs annyi pénze, hogy komolyabban félretegyen. "Mindig csak vásárolok, és költök, költök, költök"- tette hozzá.


Gyakorlatilag nem telik el hét anélkül, hogy ne röppenne fel valamilyen botrány a 24 éves világsztárral kapcsolatban. Féktelen partik, alkohol-és drogfogyasztás jellemzi a fiatal művésznő életét, szeret kirúgni a hámból, és mindig kész valami újjal és megbotránkoztatóval sokkolni az embereket. Tavaly többször is pucéran fürdőzött a tengerparton, nemrég viszont egy paplanba bugyolálva járta New York utcáit.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ha éppen nincs mivel bekerülnie a hírekbe, előszeretettel szól be mindenféle hírességeknek - nemrég Beckhamék kapták meg tőle a magukét.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?