16 °C Budapest

A botrányhős és a miniszterelnök: "Gordon, én rád szavazok!"

2009. május 15. 13:02

A világhírű popsztár, Lilly Allen nemrégiben a nyilvánosság elé tárta politikai nézeteit. A hamarosan Magyarországon is koncertező, botrányairól is híres énekesnő kijelentette: "Gordon Brown, én rád fogok szavazni!"

Lilly Allen úgy látja, a munkáspárti miniszterelnök egy igazán kedves ember. Ő maga pedig egyáltalán nem tudja elképzelni, hogy valaha is a konzervatívokra szavazzon, de -ahogy mondta- azért Boris Johnson, London polgármestere egy igazán "cool" pasi.

A nyáron a Sziget fesztiválon is fellépő énekesnő egyébként nem hibáztatja a miniszterelnököt a válságért. Úgy nyilatkozott, hogy őt egyáltalán nem viseli meg a recesszió, mivel gyakorlatilag soha sincs annyi pénze, hogy komolyabban félretegyen. "Mindig csak vásárolok, és költök, költök, költök"- tette hozzá.


Gyakorlatilag nem telik el hét anélkül, hogy ne röppenne fel valamilyen botrány a 24 éves világsztárral kapcsolatban. Féktelen partik, alkohol-és drogfogyasztás jellemzi a fiatal művésznő életét, szeret kirúgni a hámból, és mindig kész valami újjal és megbotránkoztatóval sokkolni az embereket. Tavaly többször is pucéran fürdőzött a tengerparton, nemrég viszont egy paplanba bugyolálva járta New York utcáit.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Ha éppen nincs mivel bekerülnie a hírekbe, előszeretettel szól be mindenféle hírességeknek - nemrég Beckhamék kapták meg tőle a magukét.

NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?