Forma-1: Mi lesz velünk az utolsó futam után?

2010. október 12. 18:02

A technikai hírek, információk és elemzések iránt komolyan érdeklődő Forma-1-es rajongók részére egy globális portált hoz létre a Lenovo, amely a Vodafone McLaren Mercedes F1 Team személyi számítógép-szállítója.

A Lenovo és az Intel bejelentette a Tech1Today elnevezésű kezdeményezés és új internetes oldal elindítását, amely lehetővé teszi, hogy a rajongók a színfalak mögül is többet megismerhessenek a Forma-1-es csapatot is segítő technológiákból.

A cég a száguldó cirkusz hivatalos beszállítójaként különleges helyzetben van, hiszen csapattámogató és műszaki szempontból is bemutathatja a technológiai érdekességeket. Mivel a Forma-1 csapat a 2010-es versenyidény téli időszakához érkezett, a Tech1Today oldal lehet a technológiai háttér-információkról szóló tartalmak egyik fő forrása.

A magyarul is elérhető rajongói oldal az autóversenyzés és a technológia szerelmeseinek szól, célközönségébe tartozik mindenki, az egyszerű sportkedvelőktől egészen a fanatikus rajongókig. A honlap tartalmát jól képzett és ismert bloggerek elit csoportja szolgáltatja majd. A csoport jelenleg 15 bloggerből áll Ausztráliából, Brazíliából, Malajziából, Hollandiából, Spanyolországból, Nagy-Britanniából, az Egyesült Államokból, valamint többen jönnek még Kínából, Indiából, Oroszországból, Svédországból és Venezuelából. Különleges tartalommal, színfalak mögüli elemzéssel és egyedi szerkesztői betekintéssel igyekeznek majd friss és új perspektívát nyújtani a sportág mögött álló technológiáról.

Az oldalon elérhető még a "Verseny a célvonalig" elnevezésű sorrendjáték, ahol a rajongók nemcsak egymás ellen, hanem a profik és a szakértők ellen is versenyezhetnek. Azok a résztvevők, akik a legpontosabban és legkövetkezetesebben meg tudják jósolni a végeredményeket, az idény utolsó hónapjaiban értékes ajándékokkat nyerhetnek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16