Hoppá! Kimaradt a légzsák a legújabb Mercedesből!

2009. július 12. 11:02

A Mercedes-Benz legújabb gyártmányával nem a négy-, hanem kétkerekűek szerelmeseit célozza meg. Az új szerzemény nincs felszerelve légzsákokkal, nem rendelkezik tágas csomagtérrel, ennek ellenére számos olyan tulajdonsággal rendelkezik - például nem foglal sok helyet -, amit az eddigi Mercedesekről nem igazán mondhattunk el.

A luxusautógyárak életében már többször is előfordult, hogy kerékpárokat készítettek, a Mercedes azonban ezt a területet is forradalmasította. Találkozhattunk már BMW és Aston Marin biciklikkel is, a Mercedes új kerékpárja azonban egyedinek bizonyulhat.

Mercedes-Benz Folding Bike (Forrás: motorauthority.com)

Az összecsukható kerékpár bőven elfér a csomagtartóban, ez hasznos a túrázások alkalmával, de akkor is, ha valaki a zsúfolt belváros előtt leteszi az autóját és két keréken megy tovább. A kerékpárt nyolcsebességes váltóval és tárcsafékekkel szerelték fel, a gumikat a Continental szállította.

A kerékpár körülbelül 350 ezer forintba kerül, egyelőre a brit szigeteken dobták piacra.

NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem