Police light on a parking civil car of the german police

Felfordult az élete a Való Világ első győztesének: ebből él ma VV Szabolcs

2022. szeptember 20. 18:31

VV Szabolcs volt az első, aki megnyerte az RTL 20 éve indult már-már legendásnak számító valóságshow-ját, a Való Világot. A 2002-es széria győztese 14 éve tűnt el a média szeme elől és űzi civil foglalkozását. A sztár most a Palikék Világa by Manna YouTube-csatornának szólalt meg.

Kereken 20 évvel ezelőtt, 2002 szeptemberében indult el az RTL-en a ValóVilág első szériája, amit Mészáros (VV) Szabolcs nyert meg. A testnevelésszakos hallgató hetedikként költözött be a villába, ahol összesen 87 napot töltött. Az akkor 27 éves férfinek hatalmas egzisztenciális ugrás volt a fődíj: lakást, autót, két utazást és egy éven keresztül havi 600 ezer forintot nyert.

Azonban, bár ő került ki győztesként, mégis teljesen egyetért azzal az állítással, miszerint Majka volt a széria igazi nyertese, akinek sikerült megcsinálni a szerencséjét. Szabolcs ugyanis a népszerűséget nagyon nehezen viselte: bárhová ment a külvilágban felhajtás követte. Egy idő után már bevásárolni is csak a hajnali órákban mert elmenni, de nem csak a hirtelen jött ismertség volt az oka annak, hogy más utat választott.

Nekem szükségem van arra, hogy állandó bevételeim legyenek, és kiszámítható legyen a munkám. A médiában, ha van egy műsorod, és hozod a nézettséget, akkor foglalkoztatnak

– ecsetelte a most már rendőrként dolgozó győztes. Szabolcs 14 évvel ezelőtt, két diplomával a zsebében jelentkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, ahol a mai napig bűnügyi területen dolgozik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 14. vasárnap
Tibor
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem