17 °C Budapest
Police light on a parking civil car of the german police

Felfordult az élete a Való Világ első győztesének: ebből él ma VV Szabolcs

2022. szeptember 20. 18:31

VV Szabolcs volt az első, aki megnyerte az RTL 20 éve indult már-már legendásnak számító valóságshow-ját, a Való Világot. A 2002-es széria győztese 14 éve tűnt el a média szeme elől és űzi civil foglalkozását. A sztár most a Palikék Világa by Manna YouTube-csatornának szólalt meg.

Kereken 20 évvel ezelőtt, 2002 szeptemberében indult el az RTL-en a ValóVilág első szériája, amit Mészáros (VV) Szabolcs nyert meg. A testnevelésszakos hallgató hetedikként költözött be a villába, ahol összesen 87 napot töltött. Az akkor 27 éves férfinek hatalmas egzisztenciális ugrás volt a fődíj: lakást, autót, két utazást és egy éven keresztül havi 600 ezer forintot nyert.

Azonban, bár ő került ki győztesként, mégis teljesen egyetért azzal az állítással, miszerint Majka volt a széria igazi nyertese, akinek sikerült megcsinálni a szerencséjét. Szabolcs ugyanis a népszerűséget nagyon nehezen viselte: bárhová ment a külvilágban felhajtás követte. Egy idő után már bevásárolni is csak a hajnali órákban mert elmenni, de nem csak a hirtelen jött ismertség volt az oka annak, hogy más utat választott.

Nekem szükségem van arra, hogy állandó bevételeim legyenek, és kiszámítható legyen a munkám. A médiában, ha van egy műsorod, és hozod a nézettséget, akkor foglalkoztatnak

– ecsetelte a most már rendőrként dolgozó győztes. Szabolcs 14 évvel ezelőtt, két diplomával a zsebében jelentkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, ahol a mai napig bűnügyi területen dolgozik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 5. szerda
Aurél
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?