27 °C Budapest

Utolsó hajrá a szocpolért: hétvégén lakásvásár

2009. május 13. 15:02

Lakásvásár május 16-17-én Szombaton és vasárnap ismét a miskolci ITC Központba várják az otthonteremtőket a Lakásvásár szervezői. Az ingyenes kiállítás és vásár az elmúlt időszakban fontos részévé vált a borsodi megyeszékhely lakáspiaci eseményeinek. A több ezer helyi és környékbéli lakást felvonultató kiállításon ott lesznek a miskolci lakásfejlesztők, beruházók, forgalmazók és a lakásfinanszírozásban élen járó bankok, hitelintézetek.

A város és a környék ingatlanpiacának áttekintéséhez, az új árak, építkezések, trendek, stílusok és aktuális hitelfelvételi lehetőségek megismerésére ismét jó alkalom lesz a Lakásvásár. A lakást kereső nagyközönség kiállítása immár hagyományosan Miskolcon is átfogó információkkal segíti a választást.

2009-ben első alkalommal szólítja meg a Lakásvásár a határon túli ingatlanpiacának szereplőit, beruházókat, fejlesztőket, valamint ingatlanközvetítőket. Az utóbbi időben tapasztalható szlovák ingatlanvásárlói aktivitásra tekintettel a Lakásvásár hirdetéseivel és személyes kapcsolataival megpróbálja "átcsalogatni" a potenciális érdeklődőket a hétvégi rendezvényre.

A szlovák ingatlanszövetség (NARKS) vezető tisztségviselői elfogadták meghívást a kiállításra, így lehetőség nyílik a határ menti fejlesztési, beruházási, valamint értékesítési lehetőségek feltérképezésére, új együttműködési felületek kialakítására is.

Miskolci ingatlankörkép

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 28. kedd
Emil, Csanád
22. hét
Május 28.
Nemzetközi tejnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem