16 °C Budapest

Utolsó hajrá a szocpolért: hétvégén lakásvásár

2009. május 13. 15:02

Lakásvásár május 16-17-én Szombaton és vasárnap ismét a miskolci ITC Központba várják az otthonteremtőket a Lakásvásár szervezői. Az ingyenes kiállítás és vásár az elmúlt időszakban fontos részévé vált a borsodi megyeszékhely lakáspiaci eseményeinek. A több ezer helyi és környékbéli lakást felvonultató kiállításon ott lesznek a miskolci lakásfejlesztők, beruházók, forgalmazók és a lakásfinanszírozásban élen járó bankok, hitelintézetek.

A város és a környék ingatlanpiacának áttekintéséhez, az új árak, építkezések, trendek, stílusok és aktuális hitelfelvételi lehetőségek megismerésére ismét jó alkalom lesz a Lakásvásár. A lakást kereső nagyközönség kiállítása immár hagyományosan Miskolcon is átfogó információkkal segíti a választást.

2009-ben első alkalommal szólítja meg a Lakásvásár a határon túli ingatlanpiacának szereplőit, beruházókat, fejlesztőket, valamint ingatlanközvetítőket. Az utóbbi időben tapasztalható szlovák ingatlanvásárlói aktivitásra tekintettel a Lakásvásár hirdetéseivel és személyes kapcsolataival megpróbálja "átcsalogatni" a potenciális érdeklődőket a hétvégi rendezvényre.

A szlovák ingatlanszövetség (NARKS) vezető tisztségviselői elfogadták meghívást a kiállításra, így lehetőség nyílik a határ menti fejlesztési, beruházási, valamint értékesítési lehetőségek feltérképezésére, új együttműködési felületek kialakítására is.

Miskolci ingatlankörkép

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?