15 °C Budapest

Május közepén újra Lakásvásár

2009. április 24. 08:15

Májusban 16-17-én Miskolcon, ismét az ITC Központba várja az otthonteremtőket Miskolc Város Önkormányzatásnak támogatásával a Lakásvásár.

A kiállítás és vásár az elmúlt években fontos részévé vált a borsodi megyeszékhely lakáspiaci eseményeinek. A több ezer helyi és környékbéli lakást felvonultató kiállításon ott lesznek a miskolci lakásfejlesztők, beruházók, forgalmazók és a lakásfinanszírozásban élen járó bankok, hitelintézetek.

A miskolci lakáspiac áttekintéséhez, az új árak, építkezések, trendek, stílusok és aktuális hitelfelvételi lehetőségek megismerésére ismét jó alkalom lesz a Lakásvásár, a lakást kereső nagyközönség kiállítása immár hagyományosan Miskolcon is átfogó információkkal segíti a választást.

Idén első alkalommal szólítja meg a Lakásvásár a határon túli - Kassa és környéke - ingatlanpiacának szereplőit, beruházókat, fejlesztőket, valamint ingatlanközvetítőket. A szervezők az utóbbi időben tapasztalható szlovák ingatlanvásárlói aktivitást figyelembe véve, megpróbálják hirdetéseikkel és személyes kapcsolataikkal "átcsalogatni" a potenciális érdeklődőket a májusi rendezvényre, Miskolc városába.

A szlovák ingatlanszövetség (NARKS) vezető tisztségviselői elfogadták a meghívást a kiállításra, így lehetőség nyílik a határ menti fejlesztési, beruházási, valamint értékesítési lehetőségek feltérképezésére, új együttműködési felületek kialakítására is. A kiállításra a belépés ingyenes, nyitva tartás: szombat-vasárnap 10-18 óra között.

Forrás: Lakásvásár Média Csoport

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2021. szeptember 27. 18:05