3 °C Budapest

Május közepén újra Lakásvásár

2009. április 24. 08:15

Májusban 16-17-én Miskolcon, ismét az ITC Központba várja az otthonteremtőket Miskolc Város Önkormányzatásnak támogatásával a Lakásvásár.

A kiállítás és vásár az elmúlt években fontos részévé vált a borsodi megyeszékhely lakáspiaci eseményeinek. A több ezer helyi és környékbéli lakást felvonultató kiállításon ott lesznek a miskolci lakásfejlesztők, beruházók, forgalmazók és a lakásfinanszírozásban élen járó bankok, hitelintézetek.

A miskolci lakáspiac áttekintéséhez, az új árak, építkezések, trendek, stílusok és aktuális hitelfelvételi lehetőségek megismerésére ismét jó alkalom lesz a Lakásvásár, a lakást kereső nagyközönség kiállítása immár hagyományosan Miskolcon is átfogó információkkal segíti a választást.

Idén első alkalommal szólítja meg a Lakásvásár a határon túli - Kassa és környéke - ingatlanpiacának szereplőit, beruházókat, fejlesztőket, valamint ingatlanközvetítőket. A szervezők az utóbbi időben tapasztalható szlovák ingatlanvásárlói aktivitást figyelembe véve, megpróbálják hirdetéseikkel és személyes kapcsolataikkal "átcsalogatni" a potenciális érdeklődőket a májusi rendezvényre, Miskolc városába.

A szlovák ingatlanszövetség (NARKS) vezető tisztségviselői elfogadták a meghívást a kiállításra, így lehetőség nyílik a határ menti fejlesztési, beruházási, valamint értékesítési lehetőségek feltérképezésére, új együttműködési felületek kialakítására is. A kiállításra a belépés ingyenes, nyitva tartás: szombat-vasárnap 10-18 óra között.

Forrás: Lakásvásár Média Csoport

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?