16 °C Budapest

Nagyszabású ingatlanprojekt indul Dunaújvárosban

Pénzcentrum
2008. május 7. 11:16

Dunaújvárosban készül nagyszabású beruházásra a Casaro Hungary. A projekt első lépéseként megvásárolt az ingatlanberuházó cég egy közel 50 ezer négyzetméteres telket a Duna-parti városban.

A vidéki bevásárló központokat építő Casaro következő projektjét Dunaújvárosban valósítja meg, jelentették be szerdán Budapesten. Az ingatlanberuházó vállalat a napokban egy 40 900 négyzetméteres telket vásárolt a városban, mely területen a tervek szerint hamarosan egy 15 ezer négyzetméteres bevásárló és szolgáltató központ épül majd, mely számos új szabadidős lehetőséget is kínál majd a város lakói számára.

A cég közlése szerint a beruházás teljes értéke előreláthatólag eléri a 23 millió eurót, azaz a mintegy hatmilliárd forintot. Mint Shlomi Shlomovitz, a Casaro ügyvezető igazgatója elmondta, "ez az adásvételi ügylet egy újabb fontos lépés a cég tudatos fejlődésében. A Casaro a közeljövőben már nem csak Magyarországon, hanem Szlovákiában és Romániában is tervez további projekteket. Bízunk benne, hogy a dunaújvárosi beruházás nem csak üzleti szempontból lesz sikeres, hanem a város életében is pozitív változást hoz."

A Casaro Hungary jelenleg Tiszaújvárosban szintén egy bevásárló-központ építésén dolgozik. Az ottani Piramis Center megnyitását 2008. november 15-ére tervezik. A cég további futó projektjei: egy 10,000 m2-es bevásárlóközpont Szekszárdon, 2009 novemberi átadással, egy 48 lakásos társasház Budapesten, 2010 első negyedévi átadással, illetve a "Midas House" projekt, egy 84 lakásos társasház Budapest 13. kerületében, 2010. második negyedévi átadással.

A Casaro nemzetközileg elismert ingatlanvállalat, mely sokéves tapasztalattal rendelkezik magyarországi közép- és hosszú távú projektek menedzselésében és megvalósításában. Eddigi beruházásai közt budapesti és vidéki társasházak, valamint több nagyvárosban épülő Piramis Center bevásárlóközpontok szerepelnek.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?