2 °C Budapest

Nagyszabású ingatlanprojekt indul Dunaújvárosban

Pénzcentrum
2008. május 7. 11:16

Dunaújvárosban készül nagyszabású beruházásra a Casaro Hungary. A projekt első lépéseként megvásárolt az ingatlanberuházó cég egy közel 50 ezer négyzetméteres telket a Duna-parti városban.

A vidéki bevásárló központokat építő Casaro következő projektjét Dunaújvárosban valósítja meg, jelentették be szerdán Budapesten. Az ingatlanberuházó vállalat a napokban egy 40 900 négyzetméteres telket vásárolt a városban, mely területen a tervek szerint hamarosan egy 15 ezer négyzetméteres bevásárló és szolgáltató központ épül majd, mely számos új szabadidős lehetőséget is kínál majd a város lakói számára.

A cég közlése szerint a beruházás teljes értéke előreláthatólag eléri a 23 millió eurót, azaz a mintegy hatmilliárd forintot. Mint Shlomi Shlomovitz, a Casaro ügyvezető igazgatója elmondta, "ez az adásvételi ügylet egy újabb fontos lépés a cég tudatos fejlődésében. A Casaro a közeljövőben már nem csak Magyarországon, hanem Szlovákiában és Romániában is tervez további projekteket. Bízunk benne, hogy a dunaújvárosi beruházás nem csak üzleti szempontból lesz sikeres, hanem a város életében is pozitív változást hoz."

A Casaro Hungary jelenleg Tiszaújvárosban szintén egy bevásárló-központ építésén dolgozik. Az ottani Piramis Center megnyitását 2008. november 15-ére tervezik. A cég további futó projektjei: egy 10,000 m2-es bevásárlóközpont Szekszárdon, 2009 novemberi átadással, egy 48 lakásos társasház Budapesten, 2010 első negyedévi átadással, illetve a "Midas House" projekt, egy 84 lakásos társasház Budapest 13. kerületében, 2010. második negyedévi átadással.

A Casaro nemzetközileg elismert ingatlanvállalat, mely sokéves tapasztalattal rendelkezik magyarországi közép- és hosszú távú projektek menedzselésében és megvalósításában. Eddigi beruházásai közt budapesti és vidéki társasházak, valamint több nagyvárosban épülő Piramis Center bevásárlóközpontok szerepelnek.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem