Diszkontáron vehetsz lakást?

Pénzcentrum
2006. június 14. 09:00

A napokban vázolt szigorítások minden bizonnyal a kereslet átrendeződéséhez vezetnek az ingatlanpiacon, de akadnak olyan szakértők is, akik visszaeséssel számolnak. Lehetnek olyan fejlesztők is, akik előre hozott vásárlásra buzdító kampányt indítanak.

A napokban vázolt szigorítások minden bizonnyal a kereslet átrendeződéséhez vezetnek az ingatlanpiacon, de akadnak olyan szakértők is, akik visszaeséssel számolnak. Lehetnek olyan fejlesztők is, akik előre hozott vásárlásra buzdító kampányt indítanak - írja a Világgazdaság.

A mostaninál sokkal általánosabb lehet, hogy a teljes összeg 85-90%-át csak a lakás átadásakor kell kifizetni.

Hamarosan jöhetnek a diszkontált lakásárak, mely azt jelenti, hogy a tervasztalról való vásárláskor ténylegesen nyomott áron, 20-30%-kal olcsóbban lehet hozzájutni a lakáshoz az elkészüléskor érvényes árhoz képest.

Szakértők szerint a jó helyen, jól kitalált és kivitelezett ingatlanokra továbbra is lesz kereslet. A jövőben arra érdemes figyelni, hogy a devizaárfolyamok hektikus ingadozás hogyan érinti a devizahitelek keresletét és hogy hol húzzák meg a határt az ingatlanadónál.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20