14 °C Budapest

A Raiffeisen kártyás vásárlások után 10 forint a rászoruló gyermekeknek megy

2010. április 6. 16:02

A Raiffeisen Közösen program keretében ismét jótékonysági akció indult a hónap első napján. A Raiffeisen Bank ügyfeleinek minden egyes OKOSkártyával történő vásárlása után 10 forintot adományoz a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, hogy az ott gyarapodó pénzből minél több rászoruló gyermek kaphasson segítséget.

Az akció keretében április 1-május 31. között a Raiffeisen Bank által elkülönített adományból a gyermekotthonokban élő gyerekek jutnak minőségi élelemhez. A bank civil szakértő partnere, a Gyermekétkeztetési Alapítvány ezúttal is nyilvános pályázat útján választotta ki a szakmai szempontoknak megfelelő intézményeket.

Ezek listája és bemutatkozása megtalálható a Raiffeisen Közösen program honlapján, a www.kozosen.hu-n, ahol bárki leadhatja szavazatát az általa leginkább rászorulónak ítélt intézményre. A szavazás aktuális állása a honlapon folyamatosan nyomon követhető.

A Raiffeisen Bank 2008 őszén indította el jótékony célú programját, melyben meghirdetett időszakokban, évente két alkalommal az OKOSkártya birtokosok minden egyes vásárlása után 10 Ft-ot különít el jótékony célra.

Az akció keretében eddig összesen mintegy 33 millió forintnyi élelmiszer-adományt juttatott a Bank csecsemő- és gyermekotthonoknak, amelyből 3625 gyermek 1-2 havi minőségi étkezését tudták biztosítani.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Szekeres Adrien énekesnő, a Raiffeisen Közösen program elkötelezett támogatója népszerűsíti a jelenlegi akciót is. Adrien, mint kétgyermekes édesanya, többször is elmondta már, hogy különösen szívén viseli a nehéz helyzetben nevelkedő gyermekek sorsát. Rendkívül fontosnak tartja, hogy hozzá hasonlóan minél több művész ismertsége révén is tegyen a hasonló programok népszerűsítéséért. A Raiffeisen Közösen Program nagyköveteként végzett munkája során arra hívja fel a figyelmet, hogy vannak olyan gyermekek, akiknek nem mindig jut megfelelő minőségű élelem.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?