A Raiffeisen kártyás vásárlások után 10 forint a rászoruló gyermekeknek megy

2010. április 6. 16:02

A Raiffeisen Közösen program keretében ismét jótékonysági akció indult a hónap első napján. A Raiffeisen Bank ügyfeleinek minden egyes OKOSkártyával történő vásárlása után 10 forintot adományoz a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, hogy az ott gyarapodó pénzből minél több rászoruló gyermek kaphasson segítséget.

Az akció keretében április 1-május 31. között a Raiffeisen Bank által elkülönített adományból a gyermekotthonokban élő gyerekek jutnak minőségi élelemhez. A bank civil szakértő partnere, a Gyermekétkeztetési Alapítvány ezúttal is nyilvános pályázat útján választotta ki a szakmai szempontoknak megfelelő intézményeket.

Ezek listája és bemutatkozása megtalálható a Raiffeisen Közösen program honlapján, a www.kozosen.hu-n, ahol bárki leadhatja szavazatát az általa leginkább rászorulónak ítélt intézményre. A szavazás aktuális állása a honlapon folyamatosan nyomon követhető.

A Raiffeisen Bank 2008 őszén indította el jótékony célú programját, melyben meghirdetett időszakokban, évente két alkalommal az OKOSkártya birtokosok minden egyes vásárlása után 10 Ft-ot különít el jótékony célra.

Az akció keretében eddig összesen mintegy 33 millió forintnyi élelmiszer-adományt juttatott a Bank csecsemő- és gyermekotthonoknak, amelyből 3625 gyermek 1-2 havi minőségi étkezését tudták biztosítani.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Szekeres Adrien énekesnő, a Raiffeisen Közösen program elkötelezett támogatója népszerűsíti a jelenlegi akciót is. Adrien, mint kétgyermekes édesanya, többször is elmondta már, hogy különösen szívén viseli a nehéz helyzetben nevelkedő gyermekek sorsát. Rendkívül fontosnak tartja, hogy hozzá hasonlóan minél több művész ismertsége révén is tegyen a hasonló programok népszerűsítéséért. A Raiffeisen Közösen Program nagyköveteként végzett munkája során arra hívja fel a figyelmet, hogy vannak olyan gyermekek, akiknek nem mindig jut megfelelő minőségű élelem.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 17. 20:47
A felület alapítója Kövesdi Gábor, aki maga is közösségi finanszírozással indított korábban vállalko...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Kiszámoló  |  2022. május 17. 12:43
A múltkori Wise fiaskó után kerestem valami számlacsomagot, ahonnan olcsón/ingyen tudok utalni, a vé...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?