Bátonyterenye, 2021. augusztus 31.Megkapja egy nõ az amerikai Johnson & Johnson leányvállalata, a Janssen egyadagos koronavírus elleni vakcináját harmadik, emlékeztetõ oltásként Bátonyterenyén, a Nógrád Megyei Ezüstfenyõ Idõsek Otthonában 2021. augusztus 31-én.MTI/Komka Péter cimlapi

Újabb magyar munkahelyen kötelező az oltás: eddig kell beadatnia a dolgozóknak

2021. november 15. 15:32

Kötelezővé tették a koronavírus elleni védőoltás az ITM dolgozóinak. Az egykomponensű oltást elég december 15-ig beadatni, a kétkomponensű vakcina első adagját azonban november 20-ig kell felvenni.

November 20-i határidővel kötelezővé tette a Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztérium alkalmazottainak a koronavírus elleni oltás felvételét – derült ki egy a hvg.hu-hoz eljuttatott belső levélből, amit Gazsó Balázs László közigazgatási államtitkár írt alá.

A portál szerint más szabályok vonatkoznak a minisztériumban azokra, akik az egy, vagy a kétkomponensű oltóanyagot választják. Az egykomponensű oltást elég december 15-ig beadatni, a kétkomponensű vakcina első adagját azonban november 20-ig kell felvenni. A harmadik vakcináról a levélben nincs szó.

A kötelező vakcinát minden dolgozónál ellenőrizni is fogják, az oltás felvételét igazoló dokumentum másolatát a dolgozóknak el kell küldeniük a Humánpolitikai Főosztályhoz.

Címlapkép: Komka Péter, MTI/MTVA 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25