Címke: völner pál (20 cikk)

MTI | 2014. március 24. 18:37

Ennyiből újulnak meg Magyarország útjai

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. három párhuzamosan futó programban, országszerte összesen közel 1600 kilométer utat újít fel mintegy 165 milliárd forintból.

Pénzcentrum | 2014. január 28. 19:01

Változik a KRESZ: Te mit javítanál a jelenlegi szabályokon?

Február 5-éig lehet véleményezni a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium javaslatát a KRESZ módosításáról. A szaktárca indítványában új fényjelzések és egységes táblák bevezetése szerepel - mondta el az InfoRádiónak Völner Pál államtitkár.

MTI | 2013. április 27. 15:00

Fényűzés: ilyen lakásokat kapnak a magyar politikusok

Kilencven állami vezetőnek - helyettes államtitkárnak, miniszterelnöki és miniszteri biztosnak, kabinetfőnöknek - engedélyezett gépjárműhasználatot Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter. Hivatali lakást három, lakásfenntartási térítést hét államtitkár kap

MTI | 2013. január 10. 16:01

Tarlós: Nincs balhé, nem lesz három féle bérlet Pesten

A főpolgármester közlése szerint tisztázódott az elővárosi járatok további üzemeltetésének kérdése a nemzeti fejlesztési miniszterrel folytatott csütörtöki egyeztetésen, és garanciákat kapott arra, hogy az utazóközönséget semmiféle hátrány nem éri.

Pénzcentrum | 2012. november 21. 15:03

Most mi lesz az utazási kedvezményekkel?

Sok még a kérdőjel az utazási kedvezmények körül. Az biztos, hogy lesznek változások, azt azonban egyelőre nem tudni, kiktől veszik el, kiknek csökkentik a kedvezményét. Magyarországon 38-féle kedvezménnyel utazhatunk buszon, villamoson, városi közösségi közlekedési eszközökön.

Pénzcentrum | 2012. november 21. 10:03

Teljesen megváltozhatnak az utazási kedvezmények

Jelentősen megváltozna a közösségi közlekedés kedvezményrendszere - jelezte Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár az InfoRádió Aréna című műsorában.

MTI | 2012. november 19. 13:02

Itt nyílhat 57 új magyar határátkelőhely

Több mint ötven új közúti határátkelőhely létesülhet Magyarország és Románia között - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Pénzcentrum | 2012. augusztus 12. 16:31

Nesze neked kiadáscsökkentés! Luxusban az államtitkárok

Több mint százhúsz kormányzati vezető furikázhat hivatali autóval - derül ki a Blikk összesítéséből, amelyet Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszternek egy szocialista képviselő parlamenti kérdésére adott válaszából hámozott ki.

Pénzcentrum | 2012. május 7. 15:31

250 ezer embert érint a legújabb pesti gigaprojekt

Jóváhagyta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 1-es és 3-as villamosok felújítására, illetve az 1-es villamos Rákóczi hídon történő átvezetésére vonatkozó projektjét az Európai Bizottság. A mostani döntés jelentős előrelépés a Budapest két fontos körgyűrűs villamosvonalának korszerűsítésében. A döntés nyomán véglegessé vált, hogy a BKK által benyújtott 41 milliárd forint összértékű projekt megkapja a 94 százalékos intenzitású uniós támogatást.

Pénzcentrum | 2012. március 11. 17:17

Tömeges boltbezárás jöhet Magyarországon - heti összefoglaló

Nem nevezhetjük pozitívnak a kiskereskedelmi szektor kilátásait a következő hónapokra. Bár Magyarországon minden tizedik cég kiskereskedelemmel foglalkozik, egyre több bolt dönt a bezárás mellett, például a növekvő fogyasztói árak és a csökkenő kereslet miatt. Íme a Pénzcentrum.hu legérdekesebb cikkei 2012. 10. hetében.

Pénzcentrum | 2012. március 8. 12:07

Mégsem kell a munkáltatónak fizetni a helyi utazási bérletet?

Kivenné a munkáltatók számára előírt kötelező utazási költségtérítésre vonatkozó rendelkezéseket a személyszállításról szóló törvényjavaslatból Fónagy János és Völner Pál. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) két államtitkára országgyűlési képviselőként nyújtották be a munkáltatók és a szakszervezetek által is kifogásolt rendelkezést módosító indítványt.

Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem