0 °C Budapest

Brutális tömeg a Baumaxnál: megkezdődött a végkiárusítás

2015. február 3. 09:25

Megkezdődött a végkiárusítás a Baumaxnál. Szegeden például száz méteres sor áll az áruház előtt; egyszerre csak 50 vásárlót engednek be.

Ahogy azt a barkácsáruház nemrég hivatalos Facebook oldalán is jelezte, a mai napon megkezdődött a végkiárusítás. A megmaradt termékekre minimum 40 százalékos kedvezményt kaphatunk.

A delmagyar.hu beszámolója szerint a felhívás megtette hatását, több százan várakoznak ugyanis Szegeden, a dorozsmai úti Baumax áruház előtt. A portál úgy tudja, hogy az áruházba egyszerre csak 50 embert engednek be - ezzel akadályozzák meg, hogy komolyabb káosz alakuljon ki. Az üzlet előtt várakozó vásárlók egyelőre türelmesen állnak sorban. Az áruház 8 órakor nyitott.

A Pénzcentrum egyik olvasója jelezte, hogy a csepeli Baumaxnál is hasonló a helyzet, mint Szegeden. Mint írta: "Max. 300 ember lehet bent az áruházban. Sokan kint várakoznak!" Olvasónk fotót is küldött a helyszínről, mely jól érzékelteti a tömeget:

Természetesen nemcsak a szegedi és a csepeli áruházban hirdették meg az akciót, az áruházlánc mind a 14 magyarországi egységében megkezdődött a mai napon a végkiárusítás. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a mindegyik áruházban is ilyen nagy-e az érdeklődés a megmaradt termékek iránt. Az alábbi városokban van jelen a barkácsmulti:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 • Budapest, Szentendrei út (3. ker.)
 • Budapest, Váci út (4. ker.)
 • Budapest, Pesti út (17. ker.)
 • Budapest - Csepel
 • Budaörs
 • Debrecen
 • Győr
 • Kecskemét
 • Miskolc
 • Nyíregyháza
 • Pécs
 • Sopron
 • Szeged
 • Székesfehérvár
Te is épp sorban állsz valamelyik hazai Baumax előtt? Küldj egy fotót, vagy írd meg a tapasztalataidat a penzcentrum@penzcentrum.hu e-mail címre. Köszönjük!

Mint ismert, a Baumax nemrég jelentette be, hogy kivonul az országból. A vezetés a nehéz gazdasági körülményekkel indokolta a lépést. A Baumax boltjai helyére az osztrák XXXLutz bútorlánc érkezik. A Baumax kivonulásáról korábban alábbi cikkeinkben írtunk:

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 5. vasárnap
Ágota, Ingrid
5. hét
Február 5.
Nutella Nap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?