30 °C Budapest

Címke: top 10 leggazdagabb ember (21 cikk)

Pénzcentrum | 2010. november 12. 05:25

A legbefolyásosabb magyarok: itt a lista!

A Forbes amerikai magazin idén is összeállította a 6,8 milliárd lakosságú Föld legbefolyásosabb 68 emberének listáját. A világ legbefolyásosabb embere eszerint Hu Csin-tao kínai elnök lett, aki letaszította a trónról az Egyesült Államok elnökét, Barack Obamat. De vajon ki lehet a legbefolyásosabb Magyarországon? A Pénzcentrum.hu listájából kiderül!

Pénzcentrum | 2009. október 8. 16:52

Tovább tarolnak az Aldi és a Lidl milliárdosai

Elképesztő gazdagságukkal továbbra is az "Aldi-fivérek" vezetik a Németország legtehetősebb embereiről összeállított listát, összesített vagyonuk mintegy 34,1 milliárd euróra rúg. Ugyanebben a rangsorban Michael Schumacher csupán a 190. helyre tudott idén befutni.

Pénzcentrum | 2008. október 30. 11:00

A világ 10 leggazdagabb politikusa

Sokan bizony már a hazai politikusok házait, és vagyonát elnézegetve felhorkannak, de vessünk egy pillantást a top 10 listán szereplőkére, és máris átértékeljük korábbi véleményünket. Még Arnold Schwarzenegger sem rúghat itt labdába a Times magazin összeállítása szerint...

Pénzcentrum | 2008. október 10. 10:05

Van, aki már 6,5 ezer milliárdot vesztett!

Az Amerikából kiindult pénzügyi válság először Nagy-Britanniát érte el, aminek mostanra meg is lett az eredménye, a brit nagyágyúk, akik már szinte ikonnak számítanak a gazdasági életben, milliárdokat vesztettek...

Pénzcentrum | 2008. szeptember 23. 11:00

A világ legjobban kereső pop sztárjai!

Azt hinné az ember, hogy a mai világban, amikor a csapból is az folyik, hogy milyen nehéz helyzetben van a zenész világ, hiszen mindenki az internetről tölti le az albumokat, ahelyett hogy több ezer forintért vásárolná meg a lemezeket, tehát azt hinnénk, hogy több tíz milliós gázsiról már csak álmodoznak a sztárok. A Forbes magazin top 10-es listája alapján azért még csurran cseppen néhány millió a pop-szakmában is!