-1 °C Budapest
Itt a lista: ők Magyarország leggazdagabb emberei 2021-ben

Itt a lista: ők Magyarország leggazdagabb emberei 2021-ben

2021. december 29. 10:01

Mészáros Lőrinc és családja számít a leggazdagabbnak Magyarországon – írja 2021 leggazdagabb magyarjait felvonultató kiadványában a Forbes.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az 50 es lista élén Mészáros Lőrinc és családja áll, becsült vagyonuk 488,1 milliárd forint. Mint rövid összefoglalójában írj a lap, a Tigáz és Titász megszerzésével fontos pozíciókat szerzett az energetikában, miközben az Opus Global gyarapszik. A lista második leggazdagabbja Csányi Sándor, neki a begyült vagyona 467,9 milliárd forint. Mint írják, 2021-ben történelmi csúcson is járt a régióban rendületlenül terjeszkedő OTP árfolyama.

Az 50-es lista harmadik leggazdagabbja Felcsuti Zsolt, aki eddig még soha nem volt dobogós ezen a listán. Felcsutinak export-cége van, ami 29 országba szállít. A lista negyedikje Veres Tibor, akinek a becsült vagyona 282,9 milliárd forint. Veresnek jól pörögött idén az ingatlanos birodalma, de a mobilitási piacon is egyre több érdekeltsége van. Ötödik helyen Rahimkulov Ruszlán áll. Leggazdagabbként a Rahimkulov testvérpárt jegyzik, vagyonuk jelentős része OTP-részvényekben van. A top10-be befért még sorrendben: Gattyán György, Rahimkulov Timur, Demján Sándorné és családja, Szíjj László és Jellinek Dániel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 26. szerda
Vanda, Paula
4. hét
Január 26.
Nemzetközi vámnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?