20 °C Budapest

Címke: continental magyarország (20 cikk)

Pénzcentrum | 2020. október 19. 13:06

Küzdenek a magyar vállalatok: hogy legyen most biztonságos az irodai munka?

Jelenleg az elsődleges prioritás, legyen szó bármilyen cégről, az ellenálló képesség javítása és a váratlanra való felkészülés kell, hogy legyen. Vagyis a HR-vezetőknek nem azt kell megálmodniuk, hogyan készíthetik fel a vállalatukat a következő válságra, hanem azt, hogy készíthetik fel bármilyen válságra.

Pénzcentrum | 2020. április 30. 18:04

Kitálalt a szakszervezet: embertelen körülmények a Continental makói üzemében

Becsapták a munkavállalókat a Continental makói üzemében, ahol a közös megegyezéses munkaviszony megszüntetésére személyre szabott indokokkal vették rá a dolgozókat úgy, mintha maguk kezdeményezték volna a munkaviszonyuk megszüntetését - állítja közleményben a Gumiipari Szakszervezeti Szövetség.

MTI | 2020. április 24. 17:45

127 dolgozót bocsát el a Continental

Makóra telepíti nyíregyházi gyárának egyik üzletágát, emiatt az év végéig 127 nyírségi dolgozóját bocsátja el a Continental - közölte a járműalkatrész-beszállító és technológiai német konszern magyarországi vállalati kommunikációs vezetője pénteken.

Pénzcentrum | 2018. április 2. 14:30

Ezeknél a cégeknél a legjobb ma Magyarországon dolgozni

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) a tavalyi évben harmadik alkalommal írta ki Employer Branding Awardot, azaz a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díját. Mutatjuk, ez alapján hol a legjobb most dolgozni.