Consumer, mother and girl shopping, in store and grocery to select items, happiness and purchase. Customer, mama and daughter in aisle, food groceries or shoppers in supermarket, products and talking

Óriási akciót robbantottak a boltok húsvét előtt: itt a legolcsóbb a sonka, a tojás, a kalács

2024. március 19. 08:15

Mire számíthatunk idén húsvétkor a nagyobb áruházak kínálatát tekintve?  - ennek járt utána a HelloVidék.

Húsvét előtt sokan rohamozzák meg a boltokat, áruházakat, hogy beszerezzék az ünnepi alapanyagokat. De fontos lenne, hogy ne csak az ünnep közeledtével, de a hétköznapokon is kövessük nyomon az áruházak kínálatát, legyünk tisztában azzal, milyen terményekhez juthatunk az adott hónapban, hiszen, ha szezonálisan vásároljuk a zöldségeket, ehhez igazítjuk a család menü megtervezését, akkor azzal sokat spórolhatunk.

Az Aldiban jelentősen kedvezőbb áron vásárolhatnak be idén a fogyasztók az húsvéti időszakban, mint egy évvel korábban. Az Aucahnban több mint 40 referenciatermékkel és alacsny árakkal készülnek a húsvéti szezonra. Jellemzően ugyanazok a szükségletek találhatóak meg mint tavaly vagy a korábbi években. Tradícionális termékkör révén általában a tarja, csülök, lapocka, sonka, oldalas, pulyka termékeket keresik elsősorban a vásárlók.

Ha érdekel a többi lánc akciója, a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem