2 °C Budapest

Tömegek sietnek a Sparokba, Tescókba: ilyen akció is ritkán van

2016. december 9. 16:01

Már jócskán elkezdődött a karácsonyi roham, az igazi tömeg azonban csak jövő hétvégén várható a boltokban. Bár már csak emiatt is érdemes lehet inkább most letudni a karácsonyi nagybevásárlást, de a boltok eheti különleges akciós ajánlatait sem szabad figyelmen kívül hagynunk. Ha ügyesen állítjuk össze az ünnepi menüsort, akár pár ezer forintból is kihozhatunk egy nem mindennapi vacsorát.


Már csak két hét van hátra karácsonyig és napról napra egyre nagyobb tömeg lesz a boltokban. Bár a legtöbben csak az utolsó pillanatokban szerzik be az ajándékokat és az ünnepi ételek hozzávalóit, de érdemes lehet már ezen a hétvégén bevásárolni.

Az előrejelzések szerint egy átlag magyar család 20 ezer forintot költ idén karácsonykor az ünnepi fogásokra, de sokat spórolhat, aki ezen a hétvégén is az áruházláncok akciós ajánlataiból válogat. Nem is gondolnák, pedig akár fillérekből is kihozható egy ünnepi luxusvacsora.

KATTINTS! Fillérekből főztük le a magyar sztárszakács luxusvacsoráját

A Pénzcentrum ünnepi 4 fogásos menüsorához a hozzávalókat az egyik diszkontból szereztük be, és így fejenként mindössze 2,5 - 3 ezer forintból hoztuk ki a lakomát.

Ha még nem tudjátok, mi legyen idén a karácsonyi menü, akkor most adunk egy kis segítséget. Ezen a héten is átlapoztuk a boltok aktuális akciós újságait és a kedvezményes áron beszerezhető, de mégis különleges alapanyagokat válogattuk össze, amit akár érdemes lehet beilleszteni az ünnepi menüsorba.

Lidl

A Lidlben boltjaiban például ezen a héten többféle szokatlan gombából is bevásárolhatunk. Az ördögszekér gombából egy 250 grammos csomag 499 forintba kerül, a barna shimejii gombából pedig 150 gramm kerül 349 forintba. A fagyasztóban találunk például friss afrikai harcsafilét, amiből fél kiló 1299 forintba kerül, de akad boltokban egész kecsege is, aminek 100 grammjáért 649 forintot kérnek el. Ha szeretjük a söröket, akkor érdemes lehet most betárazni az ír barna sörből, a Guinnessből, aminek dobozáért most csak 499 forintot kérnek. De jó áron van a kis üveges Hoegaarden, a belga világos búzasör ugyanis most csak 349 forintba kerül.

KATT! További részletek a Lidl 49. heti akciós újságjában

Aldi

Ha az Aldiban járunk, akkor érdemes levennünk a polcról a Spanyol Manzanilla olívabogyót, amiből egy üveget most 33 százalékkal olcsóbban 399 forintért vehetünk meg. De jó vásárt csinálhatunk a mandulával is, amiből 400 forinttal olcsóbban 799 forintért vehetünk meg egy csomagot. A tiramisupiskótát pedig 100 forinttal olcsóbban 449 forintért szerezhetjük meg. Ha azonban van otthon egy jó fondükészletünk, akkor hozzá egy 600 grammos csokicsomagot 1999 forintért vehetünk, míg 800 gramm fondüsjat 2499 forintba kerül.

KATT! A legkeményebb akciókért lapozd fel az Aldi 49. heti újságját

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Auchan

Az Auchan eheti akciós újságában már a kezdő oldalon ünnepi inspiráló kínálatot ígér. Ezen a hétvégén vásárolhatunk szárított paradicsomot, amiből 10 dkg 355 forintba kerül. De érdemes lehet most akár egy avokádós recepten gondolkoznunk, hiszen csak 199 forintba kerül belőle egy darab. Nem rossz döntés az Ocean Capelin kaviár sem, hiszen 429 forintba kerül egy 50 grammos kiszerelés. A főtt garnélának pedig 4 990 forint kilója.

KATT! Az akciós újság további részleteit itt találod

Spar

A nagy táblás és különleges ízesítésű milka csokikért ezen a hétvégén csak 799 forintot kérnek el a Spar és az Interspar üzleteiben. A főételünket pedig akár feldobhatjuk egy kis mozarella sajttal, amiből a Szarvasit, most 28 százalékkal olcsóbban 199 forintért vehetjük meg. De nem rossz választás az ünnepi hangulat megteremtéséhez egy kis forralt bor fűszerkeverék sem, ebből most 149 forintért vehetjük meg a Lucullus fűszerkeveréket.

KATT! A további akciókat keresd a Spar és az Interspar 49. heti akciós újságában.

Tesco

Ha csülköt készítenénk az ünnepek alatt, akkor érdemes Tescoba látogatnunk ezen a hétvégén, itt ugyanis 99 forintba kerül 10 dkg füstölt hátsó csülök. De jó áron van a Kalifa füge is, amiből 429 forintba kerül most 200 gramm. A karácsonyi kocsonya sem lehet rossz választás, ehhez a hozzávalókat egy csomagban most 799 forintért szerezhetjük be.

KATT! Ha tovább ütős kedvezményeket keresnél, akkor nézd meg a Tesco eheti akciós újságát.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem