2 °C Budapest

Népszerűek a budapesti körzeti rádióadók

Pénzcentrum
2012. február 16. 17:06

A budapestiek háromnegyede napi gyakorisággal kapcsolja be a rádióját, vagyis több mint 1,1 millió budapesti hallgat nap mint nap rádiót - derült ki a TNS Hoffmann januári budapesti rádiós közönségméréséből. A Pénzcentrum.hu együttműködésével készülő Befektető című magazinműsornak otthont adó InfoRádiót naponta átlagosan 110 ezren hallgatták. 

A 15 évnél idősebb lakosság körében, 1406 fő megkérdezésével készült reprezentatív kutatás rávilágított arra is, hogy az országos adók mellett igen magas a fővárosi rádiók hallgatottsága is Budapesten, és a hirdetők érdeklődésére leginkább számot tartó 18-49 éves korcsoportban rendkívül népszerűek a budapesti körzeti rádióadók.

A zene mellett azonban az informálódás is fontos elem, hiszen a fővárosiak 34 százaléka hallgat napi szinten elsősorban szöveges és/vagy közösségi tartalmakat sugárzó rádiókat.

A friss adatok szerint laptársunkat, az InfoRádiót, a CEMP-csoport tagját januárban átlagosan 110 ezren hallgatták naponta Budapesten. Az InfoRádión (FM 95.8) hallható csütörtökönként 18.30-tól a Befektető című magazinműsor, amelynek együttműködő partnere a Pénzcentrum.hu.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?