1 °C Budapest

Népszerűek a budapesti körzeti rádióadók

Pénzcentrum
2012. február 16. 17:06

A budapestiek háromnegyede napi gyakorisággal kapcsolja be a rádióját, vagyis több mint 1,1 millió budapesti hallgat nap mint nap rádiót - derült ki a TNS Hoffmann januári budapesti rádiós közönségméréséből. A Pénzcentrum.hu együttműködésével készülő Befektető című magazinműsornak otthont adó InfoRádiót naponta átlagosan 110 ezren hallgatták. 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A 15 évnél idősebb lakosság körében, 1406 fő megkérdezésével készült reprezentatív kutatás rávilágított arra is, hogy az országos adók mellett igen magas a fővárosi rádiók hallgatottsága is Budapesten, és a hirdetők érdeklődésére leginkább számot tartó 18-49 éves korcsoportban rendkívül népszerűek a budapesti körzeti rádióadók.

A zene mellett azonban az informálódás is fontos elem, hiszen a fővárosiak 34 százaléka hallgat napi szinten elsősorban szöveges és/vagy közösségi tartalmakat sugárzó rádiókat.

A friss adatok szerint laptársunkat, az InfoRádiót, a CEMP-csoport tagját januárban átlagosan 110 ezren hallgatták naponta Budapesten. Az InfoRádión (FM 95.8) hallható csütörtökönként 18.30-tól a Befektető című magazinműsor, amelynek együttműködő partnere a Pénzcentrum.hu.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 5. vasárnap
Vilma
48. hét
December 5.
Advent (2.)
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 4. 19:20