13 °C Budapest

Újabb üzletét zárta be a Media Markt Magyarországon

Pénzcentrum
2012. január 2. 17:06

Bezárta tatabányai áruházát a Media Markt, az üzlet 47 dolgozójának cégcsoporton belül igyekeznek munkalehetőséget biztosítani. Korábban bezárt a zalaegerszegi Média Markt, majd novemberben és decemberben két új áruházat nyitottak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az áruházat üzemeltető a Media Markt Saturn Holding közleménye szerint szeptemberben kezdték optimalizálni áruházláncukat, ennek során zárták be a tatabányai egységet. Korábban bezárt a zalaegerszegi Média Markt, majd novemberben és decemberben két új áruházat nyitottak; egy Saturn áruházat Budapesten és egy Media Marktot Kecskeméten, 2012-ben pedig további áruháznyitást terveznek.

A dolgozók részére a magyarországi üzlethálózaton belül, elsősorban a budapesti áruházakban kínálnak álláslehetőségeket. A társaság célja, hogy mindazon dolgozók számára, akik az ajánlatot személyes okokból nem tudják elfogadni, a lehető legjobb szociális megoldásokat találják meg, a törvényi kötelezettségeken felül teljesítve - közölte a cég sajtóosztálya a kemma.hu-val.

A tatabányai áruház vevőszolgálata 2012. január végéig áll a Media Markt vásárlók rendelkezésére garanciális és szavatossági ügyintézéssel kapcsolatban. Ezt követően egy tatabányai partnercég végzi ezt a tevékenységet. Ezen kívül a vásárlók bármely Media Markthoz fordulhatnak, a legközelebbi áruházak Budaörsön és Székesfehérváron találhatók.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?