Vérdíjat tűzött ki a budai pláza: 1 millió a tét

Pénzcentrum
2011. december 16. 16:49

Tegnap este bombariadó volt a budapesti Mammut Bevásárlóközpontban. A pláza vérdíjat tűzött ki a fenyegetőzőre.

A bejelentés délután 18.00 óra előtt érkezett a rendőrség központi ügyeletére. A megszokott eljárás szerint az épületet a rendőrség kiürítette, a tűzszerészek átvizsgálták, majd este 21:00 órakor a bevásárlóközpont ismét megnyitott.

Rendkívüli fejlemény viszont az ügyben, hogy ezúttal a Mammut vezetősége 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki a fenyegető személyének felderítéséhez vezető egyértelmű információval szolgál.

A karácsonyi vásárlási csúcsszezonban sokmilliós veszteséget jelenthet egy forgalmas bevásárlóközpontnak akár már egy órányi kiesés is.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25