8 °C Budapest

SPAR: újdonság a pénztáraknál

2011. március 15. 15:02

A hosszú hétvégét megelőző bevásárlási csúcs alkalmával tesztelhették a vásárlók a Multi-Pay rendszerét a SPAR hálózatában. Az üzletlánc csatlakozásával országszerte újabb közel 400 helyen használhatják az ügyfelek a cafeteria-kártyát - tájékoztatta lapunkat az áruházlánc.

Az év elején megkötött szerződés értelmében immár a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. valamennyi hazai üzletében is használható a Multi-Pay Cafeteria kártya. A kártyabirtokosok mostantól valamennyi INTERSPAR hipermarketben, valamint SPAR, City SPAR és Kaiser's szupermarketben élhetnek az elektronikus cafeteria-juttatások előnyeivel. Az üzlethálózat legnagyobb részében az ételfogyasztáson kívül az iskolakezdésre szánt egyenleget is felhasználhatják.

Mi is az a Multi-Pay?
Országosan tízezernél is több elektronikus terminál fogadja el a Multi-Pay kártyákat; a többfunkciós kártyát a cafeteria szolgáltatások felhasználásának egyszerűsítésére dolgozták ki magyar szakemberek.

A cafeteria szolgáltatások adminisztrációjának egyszerűsítésére bevezetett plasztikkártyát több nagy élelmiszer áruházlánc és szupermarket hálózat üzletei is elfogadják. A hideg- és meleg ételutalványokat is helyettesítő kártyával az egész országban lehet fizetni.


"Az elmúlt hetek során mintegy 2 300 darab elektronikus terminál (POS) átállítását végezték el a zökkenőmentes kártyaelfogadás érdekében. Ezzel valamennyi üzlet összes pénztáránál lehetővé vált a Multi-Pay kártyák használata" - modta Fehér István, a SPAR-csoport kommunikációs vezetője. 

A Multi-Pay Zrt. honlapján rendszeresen frissül az elfogadóhelyek listája. Ebben megtalálható az összes olyan üzlet és szolgáltató hely, amelyekben a rendszer beüzemelése óta bonyolítottak sikeres tranzakciót.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. április 20. kedd
Tivadar
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?