A Lidl és a Google együtt vetett véget a válságnak

2009. május 18. 14:17

Véget ért a válság- legalábbis ezt bizonyítják a Google keresései. Egyre kevesebben keresnek ugyanis az olcsóságot kifejező szavakra, például a Lidlre.

Ugyanakkor január óta háromszor annyian kerestek rá a Mercedes Benzre, és 8 százalékkal nőtt a keresés a Gucci márkanévre. Csakugyan megnőtt az érdeklődés a brit internetezők körében a luxuscikkek és a külföldi nyaralások iránt.

Az olyan, a válsághoz nem igazán kapcsolódó kifejezésekre is egyre többen keresnek manapság, mint a pezsgő vagy a wellness fürdőzés.

Harminc százalékkal kevesebb alkalommal írták be a keresőbe a zálog és a másodállás szavakat, mint korábban. Sőt, az olcsóságukról híres diszkont üzletláncok, mint például a Lidl vagy az Aldi neve is egyre kevesebbszer szerepel a Google listáján.

Szakértők szerint az év elején a legtöbben még Nagy-Britanniában is hosszú ideig tartó recesszióra számítottak, azonban az elmúlt 2-3 hónapban megváltozott a helyzet. Egyre inkább úgy érzik, hogy a gazdaság kifelé megy a válságból.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem