A németek félnek az orosz inváziótól!

Pénzcentrum
2008. szeptember 4. 09:30

A németek többsége fél attól, hogy Oroszország megpróbál nagyobb befolyást szerezni a volt szovjet tagállamokban - idézi egy közvélemény-kutatás eredményeit a Bloomberg.

Egy német közvélemény-kutató cég 1000 német állampolgárt érintő felmérése szerint a válaszadók hatvan százaléka úgy véli, reális esélye van annak, hogy Oroszország hasonló lépésre szánja el magát több más kelet-európai országban is, mint Grúzia esetén, ahova múlt hónapban tankokat küldött, hogy megvédje a dél-oszétiai lakosságot.

Az EU a napokban tárgyalásokat folytatott arról, hogy kereskedelmi korlátozásokat vezet be Oroszországgal szemben, míg a grúz kormány tegnap felfüggesztette a diplomáciai köteléket északi szomszédjával, egészen addig, míg az vissza nem hívja haderejét az ország területéről.

Németország, mint az EU legnagyobb tagállama, akit a legszorosabb gazdasági, és kereskedelmi kapocs köt Oroszországhoz meglehetősen nehéz helyzetben van. Ennek ellenére Angela Merkel azt mondta augusztus 24-én, Németország megszakítja az "eddig megszokott" üzleti kapcsolatot Oroszországgal, a külügyminiszter azonban továbbra is nyitva kívánja tartani a kommunikációs csatornákat Oroszország felé.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?