Új Skype a kéziszámítógépekre

Pénzcentrum
2006. december 14. 15:00

A Skype kiadta legújabb, 2.2-es béta programját, amellyel a Windows Mobile okostelefonok képesek lesznek a cég VoIP szolgáltatását Wi-Fi kapcsolaton keresztül elérni.

A program előző verziói csupán kézi számítógépekkel voltak kompatibilisek, mostantól a Skype szerint 120 különböző Windows mobil készüléken lehet majd használni ezt a béta verziót. Azok a felhasználók, akik Wi-Fi elérési körzetben tartózkodnak, ingyen VoIP-hívásokat kezdeményezhetnek.

A Skype-felhasználók egyébként külön fizethetnek SkypeIn-en és SkypeOut-on keresztül annak érdekében hogy vezetékes vonalról hívást tudjanak fogadni, vagy indítani. A Skype szerint eddig mintegy 5 millió letöltést élt meg a Skype kézi számítógépekre írt verziója.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22