Olcsó-telefon a hipermarketben: mit tud az újdonság?

Pénzcentrum
2006. november 7. 15:00

Az IP-telefónia fejlődésével egyre több, okosabb, szebb úgynevezett VoIP-telefon kerül piacra, és egyre több gyártó veszi figyelembe azt, hogy azok is szeretnének részesülni az olcsóbb telefonálás előnyeiből, akik nem, vagy csak mérsékeltebb formában értenek az internetes technológiákhoz.

Az olcsó termékeiről - és Magyarországon nagy számban kiszabott bírságairól - elhíresült Tesco-áruházlánc Angliában nemrég két VoIP Wi-Fi-képes mobiltelefont dobott a piacra, így már bárkinek lehetősége nyílik a vásárló körút során a vaj, kenyér, és egyéb termékek mellett VoIP-telefon vásárlására, gyorsan, olcsón és egyszerűen.

A Tovo t1000 80 fontért cserébe otthoni wifi-eléréssel rendelkező vásárlók számára kínál alacsony díjazású és egyszerű telefonálási lehetőséget. Tovo és Mobiboo felhasználókat ingyenesen hívhatnak, nemzetközi és helyi hívásokat 5 illetve 2 pennys percdíjjal indíthatnak, a bejövő hívásokért nem kell fizetni.

A mobiltelefonhoz hasonló t450g - amelyért 160 fontot kérnek - egy úgynevezett duális készülék. A telefon képes érzékelni, ha van elérhető Wi-Fi hálózat, ekkor VoIP-hívásokat intézhetünk a készüléken. Ha pedig nem talál elérthető Wi-Fi-t, mobiltelefon-hálózatra vált. Emiatt a készülék képes e-mail-ek küldésére, fogadására, és szélessávú internetböngészésre is.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 20. csütörtök
Rafael
25. hét
Június 20.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 19. 21:09
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm