35 °C Budapest

Olcsó-telefon a hipermarketben: mit tud az újdonság?

Pénzcentrum
2006. november 7. 15:00

Az IP-telefónia fejlődésével egyre több, okosabb, szebb úgynevezett VoIP-telefon kerül piacra, és egyre több gyártó veszi figyelembe azt, hogy azok is szeretnének részesülni az olcsóbb telefonálás előnyeiből, akik nem, vagy csak mérsékeltebb formában értenek az internetes technológiákhoz.

Az olcsó termékeiről - és Magyarországon nagy számban kiszabott bírságairól - elhíresült Tesco-áruházlánc Angliában nemrég két VoIP Wi-Fi-képes mobiltelefont dobott a piacra, így már bárkinek lehetősége nyílik a vásárló körút során a vaj, kenyér, és egyéb termékek mellett VoIP-telefon vásárlására, gyorsan, olcsón és egyszerűen.

A Tovo t1000 80 fontért cserébe otthoni wifi-eléréssel rendelkező vásárlók számára kínál alacsony díjazású és egyszerű telefonálási lehetőséget. Tovo és Mobiboo felhasználókat ingyenesen hívhatnak, nemzetközi és helyi hívásokat 5 illetve 2 pennys percdíjjal indíthatnak, a bejövő hívásokért nem kell fizetni.

A mobiltelefonhoz hasonló t450g - amelyért 160 fontot kérnek - egy úgynevezett duális készülék. A telefon képes érzékelni, ha van elérhető Wi-Fi hálózat, ekkor VoIP-hívásokat intézhetünk a készüléken. Ha pedig nem talál elérthető Wi-Fi-t, mobiltelefon-hálózatra vált. Emiatt a készülék képes e-mail-ek küldésére, fogadására, és szélessávú internetböngészésre is.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?