23 °C Budapest

Olcsó-telefon a hipermarketben: mit tud az újdonság?

Pénzcentrum
2006. november 7. 15:00

Az IP-telefónia fejlődésével egyre több, okosabb, szebb úgynevezett VoIP-telefon kerül piacra, és egyre több gyártó veszi figyelembe azt, hogy azok is szeretnének részesülni az olcsóbb telefonálás előnyeiből, akik nem, vagy csak mérsékeltebb formában értenek az internetes technológiákhoz.

Az olcsó termékeiről - és Magyarországon nagy számban kiszabott bírságairól - elhíresült Tesco-áruházlánc Angliában nemrég két VoIP Wi-Fi-képes mobiltelefont dobott a piacra, így már bárkinek lehetősége nyílik a vásárló körút során a vaj, kenyér, és egyéb termékek mellett VoIP-telefon vásárlására, gyorsan, olcsón és egyszerűen.

A Tovo t1000 80 fontért cserébe otthoni wifi-eléréssel rendelkező vásárlók számára kínál alacsony díjazású és egyszerű telefonálási lehetőséget. Tovo és Mobiboo felhasználókat ingyenesen hívhatnak, nemzetközi és helyi hívásokat 5 illetve 2 pennys percdíjjal indíthatnak, a bejövő hívásokért nem kell fizetni.

A mobiltelefonhoz hasonló t450g - amelyért 160 fontot kérnek - egy úgynevezett duális készülék. A telefon képes érzékelni, ha van elérhető Wi-Fi hálózat, ekkor VoIP-hívásokat intézhetünk a készüléken. Ha pedig nem talál elérthető Wi-Fi-t, mobiltelefon-hálózatra vált. Emiatt a készülék képes e-mail-ek küldésére, fogadására, és szélessávú internetböngészésre is.

Másodszor emel bért idén a Rossmann

300 millió forintot fordít munkatársai fizetéseinek növelésére az idén 30 éves drogéria, amely tavaly elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM