31 °C Budapest

Korrupció a legfelsőbb szinten?

Pénzcentrum
2006. június 13. 05:30

A BBC híradása szerint az olasz bundabotrányt követően a labdarúgás legfelső szintjén, a Fifa elnöki széke körül is akad korrupciós botrány.Nem kevesebbről van szó, mint hogy Sepp Blatter egyszerűen megvásárolta az elnökséget, azzal hogy a CONCACAF-zóna szövetségeinek vezetőit rábírta, szavazzanak rá.

A 30 szavazat megszerzését érintő kínos kérdésekre Blatter nem kívánt válaszolni, mely a szigetországi média képviselői szerint felettébb gyanús.

Az ügyhöz közelálló források szerint a Fifa fejlesztési programjai a fejlődő országokban egyértelműen a több millió dolláros korrupciós pénzek elfedésére szolgálnak. A szövetségek vezetői egyszerűen eladják szavazataikat.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?