Négypárti vita: mindenki, mindenki ellen

Pénzcentrum
2006. március 7. 09:00

Dávid Ibolya az MDF miniszterelnök-jelöltje és Kuncze Gábor az SZDSZ elnöke is részt vesz április 5-én a miniszterelnök-jelöltek vitájában.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
 

Deutsch-Für Tamás, a Fidesz frakcióvezető-helyettese hétfőn, sajtótájékoztatón, egy kérdésre válaszolva, kijelentette: helyes lenne, ha a miniszterelnök-jelölti vitán Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor mellett Dávid Ibolya, az MDF miniszterelnök-jelöltje is részt venne, ugyanakkor véleménye szerint az SZDSZ-t sem szabad kihagyni a vitából.

A kijelentésre reagálva Nyakó István, az MSZP szóvivője azt mondta: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelöltnek nincs kifogása az ellen, ha az április 5-i kormányfőjelölti vitában, a Fidesz máig hivatalosan meg nem nevezett miniszterelnök-jelöltje mellett más kormányfő-jelölt is részt vesz.
Az SZDSZ közölte: az április 5-i vitában Kuncze Gábor, pártelnök is részt vesz, mert fontosnak tartja, hogy a konzervatív és szocialista álláspont mellett a liberális vélemény is megjelenjen a választási vitákban.

Hock Zoltán, az MDF elnökhelyettese közölte: Dávid Ibolya ott lesz az április 5-i miniszterelnök-jelölti vitán. Kifejtette: az MDF programja markánsan eltér a többi parlamenti pártétól, ezért is szükséges, hogy az MDF elnöke és egyben miniszterelnök-jelöltje részt vegyen a vitában.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 3. péntek
Ferenc, Olívia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?