2018. április 24. kedd György

Száz telepüésen maradhat el idén az éves rendes lomtalanítás


Száz településen maradhat el az éves rendes lomtalanítás - írja a Világgazdaság.

Annyira leromlott a Zöld Híd B. I. G. G. Nonprofit Kft. gyűjtőautóinak az állapota, hogy a cég ideiglenesen felfüggeszti az általa ellátott települések lomtalanítását. A kft. az érintett önkormányzatokat már értesítette a várható fennakadásokról. A cég hivatalos oldala szerint fő tevékenységi köre

Észak-kelet Pest és Nyugat-Nógrád megyére koncentrálódik.

A legnagyobb probléma, hogy a vállalat 2017. január 1-jén 53 településsel 40 ezer háztartást csatolt a hulladékgazdálkodási rendszeréhez, de az erőforrásait csak részben tudta növelni, így most 99 településen dolgozik 43 gyűjtőautóval, ebből 13-at bérel.

A Zöld Híd megbízott ügyvezetője szerint azonban a járműparkban fellelhető autóik 11 évesek, az állapotuk pedig leromlott. Az ilyen korú gyűjtőautók nagy része pedig ilyen sok üzemórával éppen csak alkalmas a napi rendszerességű igénybevételre. Éppen ezért kockázatos lenne ezeket bevetni egy nagy terhelésű lomtalanításra.

JÓL JÖNNE 750 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 750 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 14,49%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az ERSTE Bank, a Provident, valamint a Budapest Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

35 ezres órabér: ez most a legmenőbb szakma Magyarországon
Egyetemre nem kell menni, egy év alatt belőled is szakember lehet.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS