23 °C Budapest
Budapest, Hungary - March 13, 2021: Budapest public transport BKK Mercedes Conecto bus. Hungarian regional transportation.

Új funkcióval bővül a BudapestGO: ez sokak életét könnyítheti meg

MTI
2024. május 30. 14:39

Új funkcióval bővül a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) alkalmazása, a BudapestGO: már útvonaltervezés közben is egyszerűen érvényesíthetünk jegyet az applikációban - közölte a társaság csütörtökön. Közleményük szerint a fejlesztésnek köszönhetően a "Jegyeim" ikon már útvonaltervezés közben is megjelenik a térképen, így az utazás során egyszerűen és gyorsan lehet jegyet érvényesíteni, valamint bérletet felmutatni, majd folytatni az utazástervezést.

A fejlesztés célja, hogy a jegy- vagy bérlethasználatot követően is gyorsan és egyszerűen vissza lehessen térni a félbehagyott útitervhez, azaz átjárható legyen az útvonaltervezés és a jegyérvényesítés- vagy bérlethasználat - írta a BKK. Kitértek arra is, hogy a BudapestGO továbbra is népszerű a fővárosban közlekedők körében, idén májusra már több mint ötmillióan töltötték le az alkalmazást. A regisztráltak száma is folyamatosan növekszik, jelenleg 2,1 milliónál tart, és az elmúlt hónapban 1,3 millió aktív felhasználót vonzott az applikáció.

A BKK közölte, hogy a jövőben további fejlesztésekkel is lesznek: hamarosan még részletesebb járatinformációkat (például elsőajtós felszállásra, kerékpárszállításra vagy díjtermékekre vonatkozóan) is jelez majd az alkalmazás, továbbá a forgalmi változások és a megállóhelyi menetrendek is még egyszerűbben és kényelmesebben lesznek követhetők. A társaság felhívja a figyelmet arra, hogy a frissítés több szakaszban érkezik meg az ügyfelekhez, így több napot is igénybe vehet, amíg minden felhasználó számára elérhetővé válnak az újdonságok.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem