Untitled red passenger train arrival at railway train station. Platform track front view. Public transport.

Ma sem lesz egyszerű vonatozni: erre számítson, aki a MÁV-val utazna vasárnap

2023. augusztus 6. 09:38

A pénteki és szombati extrém időjárási körülmények nagy kihívás elé állították a vasút és a katasztrófavédelem dolgozóit is. Rengeteg helyen dőltek fák a sínekre, leszakadt a felsővezeték, vagy sárátfolyás keletkezett, ami miatt torlódás, késés alakult ki. A vihar okozta gondok nagyrészt elhárultak a mai napra, azonban még lehetnek fennakadások. Mutatjuk, mire lehet számítani vasárnap a vasúton.

A Mávinform közlése szerint Pápa–Csorna vonalon vasárnap egész nap pótlóbusz közlekedik a vonatok helyett műszaki ok miatt. A pótlóbuszok Nemesgörzsöny megállóhelyet nem érintik a közút vonalvezetése miatt. Marcaltő megállóhely esetében a Volánbusz megállójában (vasútállomás bejárati út) állnak meg.

A Keleti pályaudvarról Sülysápra 7:50 helyett késve elindult S60-as vonat (3432) csak Maglódig közlekedett. A továbbutazók a Keleti pályaudvarról Sülysápra 8:20-kor elindult S60-as vonatot vehetik igénybe, mely csak Mendéig közlekedik felsővezetéki hiba miatt. A Sülysápról a Keleti pályaudvarra 8:54-kor induló vonat Maglódról indul.

Vácrátót és Galgamácsa között tartós felsővezetéki zárlat akadályozza a vonatközlekedést. A Hatvanból Vácra 6:27-kor elindult S77-es (33412) vonat Váckisújfalu megállóhelyen várakozik. Az utasokért pótlóbuszt küldenek.

A további vonatok helyett is pótlóbuszok közlekednek. Az arra utazók hosszabb eljutási idővel számoljanak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Debrecen állomásról Fehérgyarmatra 7:13-kor induló vonat (6312) járműhiba miatt jelentős késéssel, csak Mátészalkáig közlekedik. A Fehérgyarmatról Debrecenbe 10:05-kor induló személyvonat (6315) helyett Mátészalkáig pótlóbusz közlekedik.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 18. kedd
Arnold, Levente
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm