Busy highway with fast moving vehicles in beautiful sunset in Hungary

Küszöbön a húsvét: már csütörtök reggel komoly a forgalom a magyar utakon

2022. április 14. 10:02

Nagy a forgalom és számos a közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló esemény is történt - írja az Útinform. 

Zala megyében, a Felsőrajk és Pacsa közötti úton még a hajnali órákban felborult egy állatokat szállító kamion. Az útszakaszt lezárták, kerülni Hahót, illetve Zalaszentmihály felé lehet.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan haladnak a főváros irányába a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között, a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól.

Az M1-es autópálya és Komárom között felújítják a 13-as főutat. A 3-as és a 9-es km között szakaszosan félpályás korlátozásra készüljenek, ami gyakran okoz torlódást.

A 31-es főúton, Maglód környékén felújítják a burkolatot. Az M0-s autóút és a maglódi körforgalom közötti munkaterületeknél a fél útpályát lezárták, a forgalmat munkaidőben jelzőőrök irányítják. Napközben torlódásra számítsanak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az M30-as autópályán, Miskolc elkerülőjén, a felsőzsolcai kijáratnál lévő felüljárón a dilatációs szerkezet meghibásodása miatt a belső sávot egy közel másfél km-es szakaszon lezárták.

A húsvéti hétvégén módosított rend szerint alakul a kamionstop: csütörtökön 22.00-tól pénteken 22.00-ig, aztán szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig lesz érvényben. Ezt követően 8 órás időablakot nyitottak a kamionosok közlekedését segítve, majd húsvét hétfőn reggel 6 órától este 10 óráig újra kamiontilalom lesz érvényben a hazai utakon.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?