24 °C Budapest
Itt vannak a Nemzeti konzultáció kérdései: regisztráció nélkül is kitöltheted

Itt vannak a Nemzeti konzultáció kérdései: regisztráció nélkül is kitöltheted

2021. február 18. 09:46

Elérhetővé vált a legújabb nemzeti konzultáció kérdéssora a vakcinainfo.gov.hu-n,vagy a nemzetikonzultacio.kormany.hu-n lehet kitölteni regisztráció után. A kérdőívet e-mailben küldi ki az oldal link formájában. A kérdések érintik a fokozatos nyitást, az oltást, a kijárási korlátozást, éttermek, szállodák újranyitását, a rendezvények, koncertek, fesztiválok, illetve sportesemények látogatását, és a külföldiek belépésének korlátozását az országba vakcina igazolás híján.

Elindult az online konzultáció az újraindításról, amelyben a kormány a magyar állampolgárok véleményét kéri az újranyitásról. "Magyarország hónapok óta keményen küzd a koronavírus ellen. A járványnak még nincs vége, és ez mindannyiunknak sok nehézséget okoz. Az oltási program elindulásával azonban új szakaszba léptünk. Vannak, akik azt gondolják, hogy az oltások beadásával egy időben elkezdődhet a korlátozások feloldása is. Mások óvatosságra intenek, mert a járvány Európában újra felszálló ágban van. Szeretnénk megtudni az Ön véleményét is, ezért kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet!" - írja a nemzetikonzultacio.kormany.hu.

A kérdéseket regisztráció után lehet kitölteni, a kérdőív az e-mailcímre küldött linken érhető el. A Pénzcentrum most arra kíváncsi, mit gondolnak az olvasók a kormány kérdéseivel kapcsolatban. A konzultáció keretein belül az alábbi 7 kérdésre kérik a válaszokat:

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 14. hétfő
Vazul
24. hét
Június 14.
Húsmentes világnap
Ajánlatunk
  • Vedd fel a harcot! (x)

    Több levegő, kevesebb parlagfű! Kezdődik a parlagfű szezonja. A parlagfű irtása mindannyiunk közös érdeke.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?