3 °C Budapest

Hamis Balaton Sound-jegyekre figyelmeztetnek a szervezők

Pénzcentrum
2012. július 12. 11:03

Hamis jegyek veszélyére figyelmeztetnek a Heineken Balaton Sound szervezői.

A rendezvény hivatalos honlapján és Facebook-oldalán megjelent közlemény arra figyelmezteti a fesztivál látogatóit, hogy a kellő körültekintéssel, csak a hivatalos jegyirodákban, jegyértékesítő pontokon, illetve partnereiktől vásárolják meg belépőiteket a zamárdiban megrendezésre kerülő fesztiválra.

Az elmúlt pár napban több olyan webes apróhirdetés, internetes oldal, webreklám, valamint terjesztő jelent meg, akik a rendezvény iránti hihetetlen érdeklődést és a látogatók jóhiszeműségét kihasználva, a szervezőiroda tudta kívül hamis belépőket árusítva próbálják meg becsapni azokat, akik ott szeretnének lenni az idei rendezvényen. Hamis jeggyel azonban senki sem léphet a fesztivál területére - írják a szervezők.

Viharszünet a nulladik napon

Vihar szakította félbe Ákos koncertjét a Heineken Balaton Soundon, a fesztivál nulladik napján. A csalódott rajongókat a Sziget nulladik napján kárpótolják.

Egy erős széllel érkező heves esőzés szakította félbe Ákos legfrissebb, szintipop produkciójának bemutatóját a Heineken Balaton Soundon, július 11-én, a Sound nulladik napján. A kétórásra tervezett koncert körülbelül a huszadik percében szakadt félbe az áldatlan időjárás miatt. A szervezők - kárpótolandó a csalódott rajongókat - Ákos augusztus 7-i szigetes koncertjére biztosítanak belépést azoknak, akik a félbeszakadt soundos koncert napján fél 10 előtt érkeztek a koncertre és a Heineken Balaton Sound ideje alatt a helyszínen vagy július 20-ig Budapesten, a Nyugati téri jegyárusító helyen bemutatják a soundos Ákos koncertre érvényes látogatói karszalagjukat.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 27. 16:06