1 °C Budapest

Nincs autód? Így is eljuthatsz a tengerpartra

Pénzcentrum
2012. június 19. 17:04

A MÁV-START 2012 nyarán is kínál a nemzetközi utazásokhoz, úti célokhoz közvetlen vonatokat Délkelet-Európa kedvelt nyaralóhelyeire, így Pulára, Koperbe és Splitbe. A gyorsvonatokra bármely nemzetközi vasúti pénztárban meg lehet vásárolni a menetjegyet akár forintban, akár euróban.

Irány Pula és Koper az Istria nemzetközi gyorsvonattal

Az idei nyári szezonban először indul közvetlen vonat Pulába, ahonnan könnyen megközelíthetők az olyan kedvelt nyaralóhelyek, mint Rovinj és Porec. Az Istria nemzetközi gyorsvonat Budapest-Keleti pályaudvarról június 22-től augusztus 24-ig minden kedden és pénteken, ülő-, fekvőhelyes és háló, valamint kerékpárszállító kocsival közlekedik, így biztosítva, hogy az utasok kipihenten érkezhessenek a horvát tengerpartra. A vonat azok számára is ideális, akik kerékpárt is szeretnének üdülésükhöz magukkal vinni. A vonattal Maribor-Koper viszonylatban közvetlen kocsik is közlekednek, így az Istria nemzetközi gyorsvonat a szlovén tengerpartra utazóknak is ideális választás lehet (átszállási állomásként Ljubljanát ajánljuk).

Budapestről Splitbe az Adria nemzetközi gyorsvonattal

Splitbe június 15-étől augusztus 31-ig minden kedden és pénteken ülő-, fekvőhelyes és hálókocsival indul közvetlen gyorsvonat. Az Adria nemzetközi vonatban kényelmes ülő-, fekvőhelyes- és hálókocsik közlekednek, amelyből mindenki kényelmi igénye szerint választhat. A vonatban 2012-ben is közlekednek a komfortkocsik, amelyekben a mélyen hátradönthető, elforgatható ülések biztosítanak a normál ülőkocsinál kényelmesebb alvási lehetőséget utasainknak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?