Radu közlegény megmentése: szokatlan román luxushotel

2011. február 26. 11:02

Gombamód szaporodnak a különleges szolgáltatásokat nyújtó turisztikai vállalkozások szerte a világon. Ezeket az egyedi igényeket kívánja meglovagolni a közel két éve, egy régi katonai bázisból átalakított luxusüdülő is, mely szeretettel invitálja mindazokat, akik katonásdit játszanának.

A 2009-ben mintegy 29 millió dolláros (5,75 milliárd forint) befektetésből megépült luxusüdülőhöz ráadásul nem is kell messzire utaznunk, ugyanis az "Arsenal Park" Románia nyugati részén, Hunyad megyében található.

Igazán különleges élményben lehet része azoknak, akik szabadságukat az erdélyi bázison töltenék el. A különféle programok sokakat csábíthatnak. Lehetőség van például különböző katonai járművek, mint például tankok vezetésére is, vagy harcolhatunk a többi táborlakó ellen a hatalmas kiterjedésű paintball pályán, de akár részt vehetünk a kiképzőpályán tartott edzéseken is, melyeket a bázis egyenruhába bújtatott alkalmazottai vezetnek.


A különleges programokkal tűzdelt fárasztó nap után meglepő kialakítású szállásokon hajthatja állomra a fejét minden álmos kiskatona. Az egyedi kialakítású hálóhelyek között van tankból vagy éppen ágyúcsőből kialakított alvóhely is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Egy éjszakára 50 Eurót (13 640 forint) kérnek el a támaszpont üzemeltetői személyenként, de amennyiben a magasabb rangú tisztet megillető kiemelt szálláshelyet vennénk igénybe, úgy ez az ár felkúszhat akár 150 euróra (40 900 forint) is. Természetesen ebbe az árba csak a szállás tartozik bele. Az étkezésekért és az egyéb programokon való részvételért már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem