22 °C Budapest

Tragikus Lamborghini próbaút, két halott! Horror kép!

2010. május 8. 11:02

Ettől rosszabbul aligha végződhetett volna az a tesztvezetés, amit egy 520 lóerős Lamborghini Gallardoval hajtott végre egy fiatal pár a németországi Wuppertalban.

A próbautón a sofőr - aki mellett egy 28 éves hölgy ült - elveszítette az uralmát a jármű felett, nekicsapódott a forgalmat elválasztó elemnek, majd egy villanyoszlop állította meg, ahol lángra lobbant. Mindketten életüket veszítették.

Forrás: Motorauthority magazin

A helyszínelők szerint a baleset úgy történhetett, hogy a jármű vezetője - aki állítólag egy olasz Lamborghini alkalmazott - hirtelen túl nagy gázt adott, az autó megpördült, majd elkezdett csúszni úgy, hogy csak az oszlop tudta megállítani.

Ez a baleset is jól példázza, hogy senkinek sem szabad elfelejteni, hogy lehet a legmodernebb autód, a legkorszerűbb biztonsági csomaggal, ilyen esetekben te is csak egy utas vagy a volán mögött.

Vezető hírünk: Magyarország legkisebb városai - Itt a lista!

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

Napokon belül indul a magyar Kickstarter: így működik a jutalomalapú közösségi finanszírozás

Az emberek egyre tudatosabban vásárolnak, sokkal jobban szeretnek olyan termékeket, szolgáltatásokat megvásárolni, amiknek tudják a mögöttes tartalmát.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?