19 °C Budapest

Figyelem, hatalmas akciók! Jövő hétvégén indul az országos program!

2010. április 27. 15:32

Idén, a Fesztiválok Évében, a Nyitott Pincék Szövetsége, a Bacchus Arts Stúdió, a Magyar Turizmus Zrt. és a magyarországi borvidékek pincészetei összefogásában ismét, ötödször is megrendezésre kerül a Nyitott Pince Napok akció.

Az immár hagyománnyá vált nagysikerű Nyitott Pince Napok keretében több mint 150 csatlakozott pincészet 2010. május 8-9-én, két napon keresztül várja a borkedvelőket, kedvezményes, illetve ingyenes borkóstolóval. Az akció célja a pincelátogatás népszerűsítése és a hazai borturizmus élénkítése.

A szervezők 2010-ben - a korábbi évek gyakorlatával ellentétben - nem az egyébként is nagy belföldi vendégforgalommal jellemezhető Pünkösd hétvégre, hanem három héttel korábbi időpontra hirdetik meg az akciót, bízva abban, hogy a pincészetek ismertsége és forgalma tovább növekszik az újabb teltházas hétvége segítségével.

Ismét kedvezmények várnak a pincészetekben!

2010. május 8-9-én ismét megrendezésre kerül a Nyitott Pince Napok. Az akció keretében a csatlakozott pincészetek vállalják, hogy mindkét napon 9 és 19 óra között nyitva tartanak, továbbá a gazda vagy a borhoz értő személyzet fogadja a betérő vendégeket. Az érdeklődők megtekinthetik a pincészetet, továbbá kedvezményesen - akár ingyenesen, vagy fél áron - kóstolhatják meg a pince borait, bepillantást nyerhetnek a borkészítés műhelytitkaiba, és a vásárolt borok árából is engedményt kapnak.

Több napra csomagolj!

A Nyitott Pince Napok keretében érdemes több napra csomagolni és akár az ország legtávolabbi csücskeibe is borkóstolóra indulni. A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében megvalósuló idei Fesztiválok Éve kampány keretében ugyanis több mint 300 szálláshely-szolgáltató kínál kedvezményeket! A kínálatban mindenki találhat számára megfelelő szálláshelyet a falusi szálláshelyektől a magas színvonalú szállodákig, ráadásul most részt vehet a Magyar Turizmus Zrt. nyereményjátékában, amelyben többek között értékes belföldi utazásokat nyerhet - természetesen fesztivállátogatással egybekötve.

A háromnapos akciótól a szervezők a vendégéjszakák számának növekedését remélik, tekintettel arra, hogy a borbarátok várhatóan a tőlük távolabb eső borvidékekre is ellátogatnak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Honnan tájékozódhatnak a borkalandorok?

Annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson a Nyitott Pince Napok híre, a Magyar Turizmus Zrt. kiemelt promóciót biztosít az eseménynek. Az MT Zrt. együttműködésében, 2010. április 22-én nyolcvanezer példányban megjelent a Borongoló című Pesti Est különszám, amely amellett, hogy részletes ismertetőkkel segíti a borvidékek és a pincészetek közötti eligazodást, turisztikai tippeket, fesztiválajánlókat is tartalmaz minden régióra vonatkozóan, valamint a kedvezményes ajánlatot nyújtó szálláshelyek listáját is megtalálja benne az olvasó.

A kétszázezer példányban, napilapok és hetilapok mellékleteként, valamint MOL töltőállomásokon és Tourinform irodákban terjesztett Itthon otthon van kiadványban szintén olvashatnak az érdeklődők a Nyitott Pince Napokról, és böngészhetnek a pincék között. Ezen kívül további média-megjelenések is népszerűsítik az akciót. A népszerű programra a pincészetek környékén szintén az MT Zrt. által készíttetett plakátok hívják fel a figyelmet.

A pincelista és - kalauz, valamint a Nyitott Pince Napokról szóló minden információ megtalálható a www.nyitottpince.hu oldalon.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem