19 °C Budapest

Így juthatsz be INGYEN a Szigetre!

2010. április 22. 04:52

A legolcsóbb belépők április 30-ig! Tavaly összesen 390 ezer látogatója volt a Sziget Fesztiválnak. A monstre kulturális rendezvény várhatóan idén is sok vendéget vonz, de aki kedvezményes áron szeretne szórakozni, annak sietnie kell, hiszen már csak néhány napig kaphatóak a legolcsóbb bérletfajták.

2009-ben összesen 390 ezren voltak az óbudai Sziget Fesztiválon, ami 5 ezerrel írta felül a korábbi években többször is beállított rekordot.

Marad a K&H
A K&H Csoport és a Sziget Kft. márciusban meghosszabbították együttműködésüket, melynek értelmében a K&H újabb két éven keresztül lesz a Sziget Bankja. A pénzintézet immár 5 éve várja banki és pénzügyi szolgáltatásokkal a fesztivál közönségét.


"Gyakorlatilag kőbe véstük a Sziget költségvetését, amely nem haladhatja meg a tavalyi 2,65 milliárd forintot, csak egyetlen esetben, ha olyan nemzetközi sztárt sikerülne idehívni, aki jelentős többletlátogatót vonzana a rendezvényre" - mondta április elején a Világgazdaságnak Gerendai Károly, a Sziget Kulturális Szervezőiroda ügyvezető igazgatója.


Az idén még nagyobb hangsúlyt helyeznek a külföldi promócióra: közvetlen reklámra mintegy 400 ezer eurót költenek, a különböző együttműködésekkel a nemzetközi kampány értéke meghaladhatja az egymilliót.

 


Jegyek a legolcsóbban

A szervezők több sztárfellépő nevét már közzétették, így olyan nemzetközi sztárzenekarokra lehet számítani, mint például a brit Muse, az amerikai Thirty Seconds T Mars, a finn The 69 Eyes, a spanyol SKA-P, vagy épp a svéd The Hives.

Az elővételes jegyek április 30-ig kedvezményes áron vásárolhatók meg, a pontos jegyárakat az alábbi lista mutatja:

Napijegy:

Elővételben és a helyszínen: 12 000 Ft (45 €)

Hazamenős bérlet:

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Elővételben április 30-ig: 38 000 Ft (140 €)
Május 1-től és a helyszínen: 46 000 Ft (170 €)

Ottalvós bérlet:

Elővételben április 30-ig: 46 000 Ft (170 €)
Május 1-től és a helyszínen: 54 000 Ft (200 €)

Karaván kemping jegy (lakóautóval és a lakókocsival érkező fesztivállátogatóknak):

Elővételben április 30-ig: 30 000 Ft (110 €)
Május 1-től és a helyszínen: 35 000 Ft (130 €)

 


Első látásra talán sokakat visszariaszthatnak a több tízezres jegyárak, de egyértelmű, hogy ár-érték arányuk igencsak jónak mondható. Összehasonlításként: a Muse 2007-es budapesti koncertjére a jegyek 9900 és 14900 forint között mozogtak. A Sziget idei 12 ezer forintos napijegyével a brit zenekar mellett számos más koncert is meghallgathatunk, illetve napi több tucat más kulturális programon (színházi előadások, kiállítások, stb.) is részt vehetünk.

Így fesztiválozhatsz INGYEN!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 15. kedd
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
  • Vedd fel a harcot! (x)

    Több levegő, kevesebb parlagfű! Kezdődik a parlagfű szezonja. A parlagfű irtása mindannyiunk közös érdeke.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?