Így juthatsz be INGYEN a Szigetre!

2010. április 22. 04:52

A legolcsóbb belépők április 30-ig! Tavaly összesen 390 ezer látogatója volt a Sziget Fesztiválnak. A monstre kulturális rendezvény várhatóan idén is sok vendéget vonz, de aki kedvezményes áron szeretne szórakozni, annak sietnie kell, hiszen már csak néhány napig kaphatóak a legolcsóbb bérletfajták.

2009-ben összesen 390 ezren voltak az óbudai Sziget Fesztiválon, ami 5 ezerrel írta felül a korábbi években többször is beállított rekordot.

Marad a K&H
A K&H Csoport és a Sziget Kft. márciusban meghosszabbították együttműködésüket, melynek értelmében a K&H újabb két éven keresztül lesz a Sziget Bankja. A pénzintézet immár 5 éve várja banki és pénzügyi szolgáltatásokkal a fesztivál közönségét.


"Gyakorlatilag kőbe véstük a Sziget költségvetését, amely nem haladhatja meg a tavalyi 2,65 milliárd forintot, csak egyetlen esetben, ha olyan nemzetközi sztárt sikerülne idehívni, aki jelentős többletlátogatót vonzana a rendezvényre" - mondta április elején a Világgazdaságnak Gerendai Károly, a Sziget Kulturális Szervezőiroda ügyvezető igazgatója.


Az idén még nagyobb hangsúlyt helyeznek a külföldi promócióra: közvetlen reklámra mintegy 400 ezer eurót költenek, a különböző együttműködésekkel a nemzetközi kampány értéke meghaladhatja az egymilliót.

 


Jegyek a legolcsóbban

A szervezők több sztárfellépő nevét már közzétették, így olyan nemzetközi sztárzenekarokra lehet számítani, mint például a brit Muse, az amerikai Thirty Seconds T Mars, a finn The 69 Eyes, a spanyol SKA-P, vagy épp a svéd The Hives.

Az elővételes jegyek április 30-ig kedvezményes áron vásárolhatók meg, a pontos jegyárakat az alábbi lista mutatja:

Napijegy:

Elővételben és a helyszínen: 12 000 Ft (45 €)

Hazamenős bérlet:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Elővételben április 30-ig: 38 000 Ft (140 €)
Május 1-től és a helyszínen: 46 000 Ft (170 €)

Ottalvós bérlet:

Elővételben április 30-ig: 46 000 Ft (170 €)
Május 1-től és a helyszínen: 54 000 Ft (200 €)

Karaván kemping jegy (lakóautóval és a lakókocsival érkező fesztivállátogatóknak):

Elővételben április 30-ig: 30 000 Ft (110 €)
Május 1-től és a helyszínen: 35 000 Ft (130 €)

 


Első látásra talán sokakat visszariaszthatnak a több tízezres jegyárak, de egyértelmű, hogy ár-érték arányuk igencsak jónak mondható. Összehasonlításként: a Muse 2007-es budapesti koncertjére a jegyek 9900 és 14900 forint között mozogtak. A Sziget idei 12 ezer forintos napijegyével a brit zenekar mellett számos más koncert is meghallgathatunk, illetve napi több tucat más kulturális programon (színházi előadások, kiállítások, stb.) is részt vehetünk.

Így fesztiválozhatsz INGYEN!

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22