15 °C Budapest

Bank által visszavett autók: itt egy jó összeköttetés!

2009. november 27. 08:17

A Gablini cégcsoport közreműködésével Erste Autó néven - a magyar lízingcégek közül elsőként - használtautó kereskedést nyit az Erste Leasing.  

A magyar autófinanszírozási piacon egyedülálló megoldással az Erste a pénzügyi nehézségekkel küzdő ügyfelek tartozásainak csökkentése érdekében olyan használtautó telephelyet hoz létre, ahol központosítva, szakértők segítségével és a lízingcég felügyelete mellett közvetlenül valósulhat meg az autók értékesítése.

"Közvetlenül a végfelhasználóknak történő értékesítéssel a lehető legmagasabb vételár érhető el, ami javítja az ügyfél pozícióit" - mondta Megyeri István, az Erste Leasing elnök-vezérigazgatója.

Az autók tárolására a Gablini csoportnak az M3-as kivezetőnél lévő, újpalotai telephelye szolgál, ahol egy időben akár több száz, bevizsgált, garantált minőségű autót kínálnak majd megvételre.

Az Erste Leasing az új telephelyen a helyszínen nyújt finanszírozási és biztosítási konstrukciókat a vásárlóknak, továbbá minden olyan egyéb szolgáltatást, amely egy gépjármű megvásárlásához kapcsolódik. A vevőknek lehetőség nyílik használtautó beszámításra, vagy garanciális szolgáltatások igénybevételére is.

Korábban: Nyugdíjaznák magukat az autópiaci guruk: belefáradtak a szélmalomharcba

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?