Bank által visszavett autók: itt egy jó összeköttetés!

2009. november 27. 08:17

A Gablini cégcsoport közreműködésével Erste Autó néven - a magyar lízingcégek közül elsőként - használtautó kereskedést nyit az Erste Leasing.  

A magyar autófinanszírozási piacon egyedülálló megoldással az Erste a pénzügyi nehézségekkel küzdő ügyfelek tartozásainak csökkentése érdekében olyan használtautó telephelyet hoz létre, ahol központosítva, szakértők segítségével és a lízingcég felügyelete mellett közvetlenül valósulhat meg az autók értékesítése.

"Közvetlenül a végfelhasználóknak történő értékesítéssel a lehető legmagasabb vételár érhető el, ami javítja az ügyfél pozícióit" - mondta Megyeri István, az Erste Leasing elnök-vezérigazgatója.

Az autók tárolására a Gablini csoportnak az M3-as kivezetőnél lévő, újpalotai telephelye szolgál, ahol egy időben akár több száz, bevizsgált, garantált minőségű autót kínálnak majd megvételre.

Az Erste Leasing az új telephelyen a helyszínen nyújt finanszírozási és biztosítási konstrukciókat a vásárlóknak, továbbá minden olyan egyéb szolgáltatást, amely egy gépjármű megvásárlásához kapcsolódik. A vevőknek lehetőség nyílik használtautó beszámításra, vagy garanciális szolgáltatások igénybevételére is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Korábban: Nyugdíjaznák magukat az autópiaci guruk: belefáradtak a szélmalomharcba

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 3. vasárnap
Kornélia
9. hét
Március 3.
A Sabin-csepp napja
Március 3.
Vadvédelmi világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 2. 19:16
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm