5 °C Budapest

Teljes körű casco már használt autókra is!

2009. július 23. 11:43

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. kiszélesítette casco biztosításainak körét. Új, Verda casco elnevezésű, teljes körű biztosítási szolgáltatása már a 2-12 éves használt autókra is megköthető.

Sokan azt gondolják, használt és öregebb autójukra nem köthetnek teljes körű cascót, így egy esetleges balesetnél mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk. Az új casco szolgáltatásokkal viszont már ezeket a gépjárműveket is biztosítani lehet. Nem kell tehát lemondani a gépjármű teljes körű biztosításáról akkor sem, ha az autó elérte a korábbi casco biztosítást kizáró életkort, illetve, ha használt autót veszünk. A Generali Biztosítónál már korábban is többféle használt autó casco konstrukcióból lehetett választani. A biztosító termékpalettája ismét kibővült, Verda casco szolgáltatása olyan ügyfélbarát elemeket tartalmaz, amelyeket eddig leginkább csak az új autók tulajdonosai élvezhettek. A Verda cascót éppen azok számára kínálja a biztosító, akik ritkábban tudják cserélni az autójukat. A Verda casco Optimal és Standard módozata személygépjárművekre, terepjárókra és 3,5 tonna megengedett össztömeg alatti tehergépjárművekre köthető.

A Verda casco kétféle módozata érhető el, az Optimal a gépjármű 2-10 éves koráig köthető, törés-, lopás-, elemi kár és önálló üvegtörés esetén is teljes körű fedezetet nyújt. A Standard változat az autó 12 éves koráig nyújt biztosítást az előbbiekre a lopáskár kivételével. A szolgáltatásokhoz több kényelmi kiegészítő biztosítás is társul, amelyek közül az autótulajdonosok kedvük szerint választhatnak. Díj ellenében baleset esetén igényelhetnek például kölcsöngépjárművet, ezen kívül választhatnak balesetbiztosítást az autó utasai számára, illetve poggyászbiztosítást vagy 24 órás autósegély szolgáltatást. A jogvédelem-biztosítás pedig a vitás jogi helyzetekben nyújt segítséget a bíróságok, hatóságok előtti eljárásokban, sőt, már az eljárásokat megelőzően is.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?