Teljes körű casco már használt autókra is!

2009. július 23. 11:43

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. kiszélesítette casco biztosításainak körét. Új, Verda casco elnevezésű, teljes körű biztosítási szolgáltatása már a 2-12 éves használt autókra is megköthető.

Sokan azt gondolják, használt és öregebb autójukra nem köthetnek teljes körű cascót, így egy esetleges balesetnél mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk. Az új casco szolgáltatásokkal viszont már ezeket a gépjárműveket is biztosítani lehet. Nem kell tehát lemondani a gépjármű teljes körű biztosításáról akkor sem, ha az autó elérte a korábbi casco biztosítást kizáró életkort, illetve, ha használt autót veszünk. A Generali Biztosítónál már korábban is többféle használt autó casco konstrukcióból lehetett választani. A biztosító termékpalettája ismét kibővült, Verda casco szolgáltatása olyan ügyfélbarát elemeket tartalmaz, amelyeket eddig leginkább csak az új autók tulajdonosai élvezhettek. A Verda cascót éppen azok számára kínálja a biztosító, akik ritkábban tudják cserélni az autójukat. A Verda casco Optimal és Standard módozata személygépjárművekre, terepjárókra és 3,5 tonna megengedett össztömeg alatti tehergépjárművekre köthető.

A Verda casco kétféle módozata érhető el, az Optimal a gépjármű 2-10 éves koráig köthető, törés-, lopás-, elemi kár és önálló üvegtörés esetén is teljes körű fedezetet nyújt. A Standard változat az autó 12 éves koráig nyújt biztosítást az előbbiekre a lopáskár kivételével. A szolgáltatásokhoz több kényelmi kiegészítő biztosítás is társul, amelyek közül az autótulajdonosok kedvük szerint választhatnak. Díj ellenében baleset esetén igényelhetnek például kölcsöngépjárművet, ezen kívül választhatnak balesetbiztosítást az autó utasai számára, illetve poggyászbiztosítást vagy 24 órás autósegély szolgáltatást. A jogvédelem-biztosítás pedig a vitás jogi helyzetekben nyújt segítséget a bíróságok, hatóságok előtti eljárásokban, sőt, már az eljárásokat megelőzően is.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 23. csütörtök
Tekla
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?