Teljes körű casco már használt autókra is!

2009. július 23. 11:43

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. kiszélesítette casco biztosításainak körét. Új, Verda casco elnevezésű, teljes körű biztosítási szolgáltatása már a 2-12 éves használt autókra is megköthető.

Sokan azt gondolják, használt és öregebb autójukra nem köthetnek teljes körű cascót, így egy esetleges balesetnél mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk. Az új casco szolgáltatásokkal viszont már ezeket a gépjárműveket is biztosítani lehet. Nem kell tehát lemondani a gépjármű teljes körű biztosításáról akkor sem, ha az autó elérte a korábbi casco biztosítást kizáró életkort, illetve, ha használt autót veszünk. A Generali Biztosítónál már korábban is többféle használt autó casco konstrukcióból lehetett választani. A biztosító termékpalettája ismét kibővült, Verda casco szolgáltatása olyan ügyfélbarát elemeket tartalmaz, amelyeket eddig leginkább csak az új autók tulajdonosai élvezhettek. A Verda cascót éppen azok számára kínálja a biztosító, akik ritkábban tudják cserélni az autójukat. A Verda casco Optimal és Standard módozata személygépjárművekre, terepjárókra és 3,5 tonna megengedett össztömeg alatti tehergépjárművekre köthető.

A Verda casco kétféle módozata érhető el, az Optimal a gépjármű 2-10 éves koráig köthető, törés-, lopás-, elemi kár és önálló üvegtörés esetén is teljes körű fedezetet nyújt. A Standard változat az autó 12 éves koráig nyújt biztosítást az előbbiekre a lopáskár kivételével. A szolgáltatásokhoz több kényelmi kiegészítő biztosítás is társul, amelyek közül az autótulajdonosok kedvük szerint választhatnak. Díj ellenében baleset esetén igényelhetnek például kölcsöngépjárművet, ezen kívül választhatnak balesetbiztosítást az autó utasai számára, illetve poggyászbiztosítást vagy 24 órás autósegély szolgáltatást. A jogvédelem-biztosítás pedig a vitás jogi helyzetekben nyújt segítséget a bíróságok, hatóságok előtti eljárásokban, sőt, már az eljárásokat megelőzően is.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem