26 °C Budapest

Hova ne menj tankolni? - Itt a válasz!

Pénzcentrum
2006. május 29. 08:30

A Brit Automobil Szövetség havi statisztikái alapján elmondható, hogy a világot autóval járók továbbra is az Egyesült Államokban tankolhatnak legolcsóbban, a legdrágább ország azonban több hónapos töretlen uralkodás után már nem Hollandia, helyét Norvégia vette át. Lássuk, mit mutatnak a legfrissebb adatok!A britek havi két mintavétel alapján, spot árfolyammal számítják ki a penny-ben publikált értékeket, melyeket 381.5-ös forint/font árfolyamon váltottunk át. (A mintavétel a genfi European Road Information Center adatbázisából történik.)


Az összesített adatokból látható, hogy a norvégok már nem csak a dízel árában felülmúlhatatlanok, mindkét mezőnyben az élen állnak, míg olcsóságban az USA-nak továbbra sincs kihívója.  


Hazánk az árak tekintetében továbbra is a középmezőnyben foglal helyet, ennél azonban sokkal érdekesebb a dinamika vizsgálata: a benzin-mezőnyben az áremelőkhöz tartozunk, míg a britek szerint az elmúlt hónapban csökkent hazánkban a dízel átlagára.

 

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)


Az egy hónappal ezelőtt kiemelkedő mértékű drágulást produkáló USA ezúttal mindkét mezőnyben csökkentett, míg a márciusról áprilisra árat mérséklő lengyelek ezúttal a drágulásban jeleskedtek.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?