14 °C Budapest
Woman working on computer replying to emails

Sokkoló bejelentés: rengeteg magyar netező búcsúzhat az ingyenes e-mailezéstől

2023. február 7. 13:14

Február végén egy gyökeres átalakulás keretében gizetőssé teszi a Citromail emailküldő rendszerét az egykor a Centrál Médiacsoport tulajdonában álló szolgáltatás jelenlegi norvég tulajdonosa, a Fjordmail International 

A változásról üzenetben értesítették a felhasználókat, akik döntési helyzetbe kerültek: tavasztól vagy fizetnek havonta 1999 forintot negyedéves vagy éves előfizetésükért, hogy továbbra is használhassák Citromail-fiókjukat, vagy otthagyják az eddig ingyenes levelezőprogramot, és átpártolnak más szolgáltatókhoz.

A levél szerint a felhasználóknak április 12-ig van lehetőségük aktiválni az előfizetést. Arról viszont nem esik szó, hogy mi történik akkor, ha valaki ezt nem teszi meg, vagy nem időben aktiválja az előfizetést, de feltehetően ilyen esetben a felhasználó fiókja törlődik majd a rendszerből.

A Citromail egykor az egyik legnagyobb hazai ingyenes emailszolgáltatásnak számított, egy ideje azonban a hazai tulajdonosok sem látnak benne jó üzletet. A rendszert tavaly nyáron eladta a Centrál Médiacsoport Zrt. a publikus webmailrendszereket és híroldalakat üzemeltető norvég Fjordmail Internationalnek, ami ezzel megszerezte első kelet-európai érdekeltségét.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?