-2 °C Budapest

Nyolcszobás albérlet 50 ezerért, mégsem kell senkinek

Pénzcentrum
2009. június 30. 11:02

A moszkvai DOKI Ingatlanügynökségen keresztül meghirdették bérbeadásra az orosz főváros valaha volt legdrágább albérletét. A bérleti díj 50 ezer dollár havonta, ami körülbelül 10 millió forintnak megfelelő összeg.

A nyolc hálószobával és hat fürdőszobával felszerelt luxuslakás Moszkva belvárosában, az Arbatskaya metróállomás közelében található. Az ingatlan bérleti díja tartalmazza a szomszédos telken található négy gépkocsibeálló használatát is.

Forrás: en.rian.ru

A lakást június elején dobták piacra, de komoly érdeklődő eddig még nem jelentkezett az ügynökségnél. A legutóbbi globális felmérés szerint Moszkva a világ harmadik legdrágább lakóingatlan piacával rendelkező nagyváros, olyan metropoliszokat utasított maga mögé, mint, Hongkong, Tokió, New York, vagy Párizs.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 29. szerda
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem