32 °C Budapest

Letölthető a Portfolio.hu első iPhone alkalmazása

Pénzcentrum
2010. december 6. 18:02

Mai naptól letölthető a Porfolio.hu iPhone alkalmazása az Appstore-ból. Az alkalmazás túlmutat a megszokott magyar nyelvű tartalmakon, a Portfolio.hu gazdasági hírei mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a befektetési döntéseket támogató szolgáltatások.

Az applikáció egyedülálló letöltési kedvezménnyel indul. 2011. január 31-ig a Budapesti Értéktőzsde valós idejű tőzsdei árfolyamai ingyenesen elérhetőek a regisztráló ügyfelek számára.

A Portfolio.hu iPhone alkalmazása komplexitása ellenére egyszerűen használható, így ideális platform minden gazdaság iránt érdeklődő felhasználónak.

A gazdasági hírek rovatokra bontva érhetőek el, legyen szó makrogazdasági, deviza, tőzsdei, ingatlan, vállalati vagy befektetési alapokat érintő újdonságokról. Bár teljes körű hírszolgáltatás is található az applikációban, a fókuszban a magyar tőzsde áll.

Az alkalmazásból elérhetőek a Budapesti Értéktőzsdén kereskedett részvények, határidős termékek, külföldi indexek és legfontosabb devizák is.

A legfrissebb árfolyamok mellett a beépített grafikonrajzoló segítségével megtekinthetőek nemcsak a napon belüli mozgások, de a historikus chartok is, akár 2 évre visszamenőleg is. Az árfolyam elmozdulások pontos követésére a beépített riasztási rendszer alkalmazható.

A Portfolio.hu legújabb terméke maximálisan kihasználja az iPhone nyújtotta lehetőségeket. Exkluzív szolgáltatása, a Traderszoba, jogosult felhasználóinak push notificationt küld az aktuális kereskedési ötletekről.

Jól jellemzi az alkalmazás összetettségét, hogy ilyen részletes gazdasági információtartalmat semmilyen más hazai applikáció nem kínál. A fejlesztési munka legnagyobb részét az árfolyaminformációk kliens- és szerveroldali összehangolása jelentette.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A szolgáltatás alapját - a Portfolio.hu hírszolgáltatásán túl - a kiadó Net Média Zrt. leánycége, a Portfolio-Teletrader Kft. adatszolgáltatása képezi. A Portfolio-Teletrader Kft. piacvezető a hazai internetes adatszolgáltatásban. A fejlesztés másik nagy vívmánya az a szabványosított árfolyamszolgáltatói struktúra, melynek segítségével bármilyen intézményi partner iPhone alapú adatszolgáltatás iránti igénye gyorsan és könnyen kielégíthető a jövőben.

Az applikáció fejlesztője az AFF Group.

Az alkalmazás részletes ismertetője és a beállításokkal kapcsolatos oktatóvideók megtekinthetőek mobilfejlesztésekkel foglalkozó oldalunkon.

 

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 20. vasárnap
Rafael
24. hét
Június 20.
Apák napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?