Letölthető a Portfolio.hu első iPhone alkalmazása

Pénzcentrum
2010. december 6. 18:02

Mai naptól letölthető a Porfolio.hu iPhone alkalmazása az Appstore-ból. Az alkalmazás túlmutat a megszokott magyar nyelvű tartalmakon, a Portfolio.hu gazdasági hírei mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a befektetési döntéseket támogató szolgáltatások.

Az applikáció egyedülálló letöltési kedvezménnyel indul. 2011. január 31-ig a Budapesti Értéktőzsde valós idejű tőzsdei árfolyamai ingyenesen elérhetőek a regisztráló ügyfelek számára.

A Portfolio.hu iPhone alkalmazása komplexitása ellenére egyszerűen használható, így ideális platform minden gazdaság iránt érdeklődő felhasználónak.

A gazdasági hírek rovatokra bontva érhetőek el, legyen szó makrogazdasági, deviza, tőzsdei, ingatlan, vállalati vagy befektetési alapokat érintő újdonságokról. Bár teljes körű hírszolgáltatás is található az applikációban, a fókuszban a magyar tőzsde áll.

Az alkalmazásból elérhetőek a Budapesti Értéktőzsdén kereskedett részvények, határidős termékek, külföldi indexek és legfontosabb devizák is.

A legfrissebb árfolyamok mellett a beépített grafikonrajzoló segítségével megtekinthetőek nemcsak a napon belüli mozgások, de a historikus chartok is, akár 2 évre visszamenőleg is. Az árfolyam elmozdulások pontos követésére a beépített riasztási rendszer alkalmazható.

A Portfolio.hu legújabb terméke maximálisan kihasználja az iPhone nyújtotta lehetőségeket. Exkluzív szolgáltatása, a Traderszoba, jogosult felhasználóinak push notificationt küld az aktuális kereskedési ötletekről.

Jól jellemzi az alkalmazás összetettségét, hogy ilyen részletes gazdasági információtartalmat semmilyen más hazai applikáció nem kínál. A fejlesztési munka legnagyobb részét az árfolyaminformációk kliens- és szerveroldali összehangolása jelentette.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A szolgáltatás alapját - a Portfolio.hu hírszolgáltatásán túl - a kiadó Net Média Zrt. leánycége, a Portfolio-Teletrader Kft. adatszolgáltatása képezi. A Portfolio-Teletrader Kft. piacvezető a hazai internetes adatszolgáltatásban. A fejlesztés másik nagy vívmánya az a szabványosított árfolyamszolgáltatói struktúra, melynek segítségével bármilyen intézményi partner iPhone alapú adatszolgáltatás iránti igénye gyorsan és könnyen kielégíthető a jövőben.

Az applikáció fejlesztője az AFF Group.

Az alkalmazás részletes ismertetője és a beállításokkal kapcsolatos oktatóvideók megtekinthetőek mobilfejlesztésekkel foglalkozó oldalunkon.

 

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. június 27. 18:52
Egy online reklámkampány hatékonyságának kétharmada a kreatív anyag(ok)on múlik – vallja a Teads Stu...
Kiszámoló  |  2022. június 27. 13:56
Ezt is elértük, ma már 404,7 forintot kellett adni egy euróért. Ezek után izgatottan várjuk, hogy ho...
Holdblog  |  2022. június 26. 07:05
Remélem, előző videómban sikerült elmagyarázni, hogy miért kerültek az infláció megjelenésével ...
KonyhaKontrolling  |  2022. június 24. 07:10
A kriptopiac jelenlegi teljesítménye miatt a bejegyzés nem érkezik jó időben, de most jutottam oda,...
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?