Nyugdíjszámláért Jabulani! Így rúg labdába az Erste

2010. július 28. 16:02

Az Erste Nyugdíjpénztár ajándék-akciót indít 2010. augusztus 1. és 2010. október 31. között. "A kihagyhatatlan helyzet" akció keretében ötezer darab Jabulanit adnak át az új belépőknek és az átlépőknek.

A kihagyhatatlan helyzet!

Az akció a készlet erejéig tart, ami azt jelenti, hogy összesen ötezer darab ajándék kerül átadásra, vagyis az utolsó labda átadásával az akció befejeződik. Az ajándék nem más, mint az idei Dél-Afrikai Labdarúgó Világbajnokság hivatalos labdája. Az Adidas által gyártott Jabulani kereskedelmi forgalomba kerülő változata külső jegyeiben teljesen megegyezik a torna során használt labdával (kereskedelmi értéke tízezer forint).


Az akcióban való részvétel és ajándék feltételei

1: Az akció időtartama alatt, a hibátlanul és hiánytalanul kitöltött és a munkáltató által aláírt és lepecsételt be- vagy átlépési nyilatkozat, valamint valamennyi a belépéshez és átlépéshez szükséges további, a belépési és átlépési folyamat elválaszthatatlan részét képező nyomtatvány beérkezése 2010. október 31-ig az Erste Nyugdíjpénztár székhelyére.

2: Új belépők, vagy átlépők esetén, a tagsági viszony tényleges létrejötte az Erste Nyugdíjpénztár magánnyugdíjpénztárában, azaz az Erste Nyugdíjpénztár a belépési/átlépési nyilatkozatot záradékolja. Átlépők esetén, csak az átadó pénztár által ténylegesen átengedett, az átadó pénztárból kiléptetett pénztártagok vesznek részt az akcióban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

3: Az első két feltétel teljesülésének pillanatában még van készleten az ajándék focilabdából.

Az ajándék-jogosultság feltétele a három feltétel együttes teljesülése.

Az ajándék utáni adó és járulékterheket az Erste Nyugdíjpénztár viseli, és fizeti meg. A nyeremény készpénzre nem váltható át. Az Erste Nyugdíjpénztár az ajándékra jogosult pénztártagoknak postai küldeményben küldi meg az ajándékot a belépési/átlépési nyilatkozatban megadott értesítési címére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 17. csütörtök
Laura, Alida
24. hét
Június 17.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?